Türkiye yeni bir iktidara kavuşuyor

SİYASET 20.06.2018 - 18:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2906+ kez okundu.
 

Türkiye yeni bir iktidara kavuşuyor

CHP Giresun Milletvekili Adayı Reşat Nuri Özdemir, dün Ordu'ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu havaalanında partilerle birlikte karşıladı.
Milletvekili Adayı Özdemir, burada yaptığı açıklamada, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Türkiye'nin yeni bir iktidara kavuşacağını söyledi. CHP’nin iktidarı döneminde fındığın en az 15 TL. olacağını belirten Milletvekili Adayı Özdemir, “24 Hziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri sonrası Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce ikinci tura kalarak, Türkiye’nin kaderini değiştirecektir. Bizlerde milletimizin desteği ile mecliste ciddi bir çoğunluk sağlayacağız. İkinci turda Cumhurbaşkanı Adayımız sayın İnce, birinci seçilerek Türkiye’nin yeni Cumhurbaşkanı olacaktır” diye konuştu. 24 Haziran sonrası özellikle üniversiteli öğrencilerin hayatının kolaylaşacağını kaydeden Özdemir, “Yurt sorununu en fazla 2 kişilik odalardan oluşan yurtlar inşa ederek bir yıl içinde çözeceğiz. KYK yurt ücretlerini %50 oranında düşüreceğiz. En az iki kişi oturmaları halinde üniversite öğrenci evlerinin kira elektrik ve su fatura masraflarına katkı sağlamak için aylık 400 TL barınma desteği vereceğiz” dedi.
CHP Giresun Milletvekili Adayı Reşat Nuri Özdemir, dün Ordu'ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu havaalanında partilerle birlikte karşıladı.

Milletvekili Adayı Özdemir, burada yaptığı açıklamada, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Türkiye'nin yeni bir iktidara kavuşacağını söyledi.

CHP’nin iktidarı döneminde fındığın en az 15 TL. olacağını belirten Milletvekili Adayı Özdemir, “24 Hziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri sonrası Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce ikinci tura kalarak, Türkiye’nin kaderini değiştirecektir. Bizlerde milletimizin desteği ile mecliste ciddi bir çoğunluk sağlayacağız. İkinci turda Cumhurbaşkanı Adayımız sayın İnce, birinci seçilerek Türkiye’nin yeni Cumhurbaşkanı olacaktır” diye konuştu.

24 Haziran sonrası özellikle üniversiteli öğrencilerin hayatının kolaylaşacağını kaydeden Özdemir, “Yurt sorununu en fazla 2 kişilik odalardan oluşan yurtlar inşa ederek bir yıl içinde çözeceğiz. KYK yurt ücretlerini %50 oranında düşüreceğiz. En az iki kişi oturmaları halinde üniversite öğrenci evlerinin kira elektrik ve su fatura masraflarına katkı sağlamak için aylık 400 TL barınma desteği vereceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.