Turnuvada çeyrek final maçları başlıyor

SPOR 03.07.2018 - 17:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3192+ kez okundu.
 

Turnuvada çeyrek final maçları başlıyor

Bulancak Futbol Park halı saha da devam eden yaz futbol turnuvasında çeyrek final maçları da bu akşam(4 Temmuz Çarşamba) başlayacak.
12 takımın 3 grup halinde ilk turunun oynandığı yaz futbol turnuvasında 8 takım bu takım çeyrek finalden yarı finale çıkmak için maçlarını oynayacak. Gruplarından ilk iki sırda çıkan, Ali Durağı Gençlik-Sarıgül Fındık ile oynarken Köy Evi FC-Ozi Car Rental günün ikinci maçında karşı karşıya gelecek.  Yarın da Selim Yaşar Kuyumculuk- Fatsu Esnaf spor-Vodafone Açelya-UA Bulancak maçları oynanacak.  Bir gün ara verdikten sonra da bu dört maçın galipleri yarı final için 7 Temmuz Cumartesi yarı final maçlarında karşılaşacak ve finale kalan takımlar belli olacak. Turnuvada gruplarda oynanan son maçta ise şu sonuç alındı. UA Bulancak(3): Bülent2, Gürkan2, Serdar3, İskender3, Mürsel2, Furkan3, Görkem3. Sarıgül Fındık (3: Atakan2, Onur2, Mahmut3, Mehmet2, Erda3l, Sabri2, Mücahit3, Burak2, Telat3. Aynı akşam Köy Evi FC rakibi Çınar Et sahaya çıkmayınca 3-0 hükmen galip geldi.    
Bulancak Futbol Park halı saha da devam eden yaz futbol turnuvasında çeyrek final maçları da bu akşam(4 Temmuz Çarşamba) başlayacak.

12 takımın 3 grup halinde ilk turunun oynandığı yaz futbol turnuvasında 8 takım bu takım çeyrek finalden yarı finale çıkmak için maçlarını oynayacak.

Gruplarından ilk iki sırda çıkan, Ali Durağı Gençlik-Sarıgül Fındık ile oynarken Köy Evi FC-Ozi Car Rental günün ikinci maçında karşı karşıya gelecek.  Yarın da Selim Yaşar Kuyumculuk- Fatsu Esnaf spor-Vodafone Açelya-UA Bulancak maçları oynanacak.  Bir gün ara verdikten sonra da bu dört maçın galipleri yarı final için 7 Temmuz Cumartesi yarı final maçlarında karşılaşacak ve finale kalan takımlar belli olacak. Turnuvada gruplarda oynanan son maçta ise şu sonuç alındı. UA Bulancak(3): Bülent2, Gürkan2, Serdar3, İskender3, Mürsel2, Furkan3, Görkem3. Sarıgül Fındık (3: Atakan2, Onur2, Mahmut3, Mehmet2, Erda3l, Sabri2, Mücahit3, Burak2, Telat3. Aynı akşam Köy Evi FC rakibi Çınar Et sahaya çıkmayınca 3-0 hükmen galip geldi.

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.