ÜÇ CENAZE AYNI YERDEN UĞURLANDI

VEFAT 12.08.2020 - 16:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4139+ kez okundu.
 

ÜÇ CENAZE AYNI YERDEN UĞURLANDI

Bulancak Orta camide üç cenaze aynı yerden son yolculuğuna uğurlandı. 11 Ağustos Salı günü vefat eden Hacı Hüseyin Avni Abanuz(83), Hacer Güngör(86) ve Osman Güngör’ün(90)cenazeleri 12 Ağustos Çarşamba günü Bulancak Orta camii de kılınan cenaze namazlarından sonra toprağa verildi.
Bulancak İlçe Müftüsü Cevat Erişti’nin kıldırdığı cenaze namazlarından sonra, Erdoğan köyünden Abanuzoğulları’ndan  Durhan, Hasan, Hüseyin ve Hacet köyü imamı Muhammed Abanuz’un babası Yurtiçi Kargo müdürü Mustafa Abanuz ve müftülük sitesi Mescidi İmam Hatibi İbrahim Abanuz’un dedesi Hacı Hüseyin Avni Abanuz’un cenazesi Erdoğan köyü aile kabristanlığında, Bulancak Şemsettin mahallesinden Karahacooğulları’ndan, merhum İsmet Güngör’ün eşi, Hikmet, Fİkret, Arzu’nun annesi, Belediyemiz eski Başkan Yardımcısı Orhan Güngör’ün kayınvalidesi Hacer Güngör’ün cenazesi Şemsettin mahallesindeki aile kabristanlığında, Bulancak Şemsettin mahallesinden Karahacıoğulları’ndan merhum Yakup ve Meyise oğlu, Kadriye eşi, Ali, Aslan, merhum İsmet ve Yaşar Güngör’ün ağbisi, Saadet, Binnaz, Asiye, Rabia, Nermin, Şenol, merhum Birol ve merhume Pembe ile Belediyemiz eski Başkan Yardımcısı Orhan Güngör’ün babası, Osman Güngör’ün cenazesi Şemsettin mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumlara ve merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı dileriz.    
Bulancak Orta camide üç cenaze aynı yerden son yolculuğuna uğurlandı. 11 Ağustos Salı günü vefat eden Hacı Hüseyin Avni Abanuz(83), Hacer Güngör(86) ve Osman Güngör’ün(90)cenazeleri 12 Ağustos Çarşamba günü Bulancak Orta camii de kılınan cenaze namazlarından sonra toprağa verildi.

Bulancak İlçe Müftüsü Cevat Erişti’nin kıldırdığı cenaze namazlarından sonra, Erdoğan köyünden Abanuzoğulları’ndan  Durhan, Hasan, Hüseyin ve Hacet köyü imamı Muhammed Abanuz’un babası Yurtiçi Kargo müdürü Mustafa Abanuz ve müftülük sitesi Mescidi İmam Hatibi İbrahim Abanuz’un dedesi Hacı Hüseyin Avni Abanuz’un cenazesi Erdoğan köyü aile kabristanlığında,

Bulancak Şemsettin mahallesinden Karahacooğulları’ndan, merhum İsmet Güngör’ün eşi, Hikmet, Fİkret, Arzu’nun annesi, Belediyemiz eski Başkan Yardımcısı Orhan Güngör’ün kayınvalidesi Hacer Güngör’ün cenazesi Şemsettin mahallesindeki aile kabristanlığında,

Bulancak Şemsettin mahallesinden Karahacıoğulları’ndan merhum Yakup ve Meyise oğlu, Kadriye eşi, Ali, Aslan, merhum İsmet ve Yaşar Güngör’ün ağbisi, Saadet, Binnaz, Asiye, Rabia, Nermin, Şenol, merhum Birol ve merhume Pembe ile Belediyemiz eski Başkan Yardımcısı Orhan Güngör’ün babası, Osman Güngör’ün cenazesi Şemsettin mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumlara ve merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı dileriz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.