Üç kuşaktan öğretmenler Gazi Ortaokulu’nda buluştu

GÜNDEM 19.12.2019 - 17:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2862+ kez okundu.
 

Üç kuşaktan öğretmenler Gazi Ortaokulu’nda buluştu

Gazi Ortaokulu Müdürü Rıfat Özdemir, üç kuşaktan öğretmenleri okulda buluşturdu.
Okulda görev yapan öğretmenlerden Tuğrul Yirmibeş ve İjlal İncüvez'in öğretmeni Erol Küçük, Mehmet Ali Yılmaz'ın öğretmeni Nazmi Yaşar, Nazmi Yaşar ile Erol Küçük’ün öğretmeni Zineti Yıldıran, Özlem Temel ve Kaan Aksu'nun öğretmeni Rıfat Özdemir, Rıfat Özdemir ve Özlem Temel'in öğretmeni Mustafa Aslan. Okulun tüm öğretmenleri beraber yemek yiyerek, sohbet ettiler. Öğrenciler öğretmenlerine plaket, öğretmenlerde eski öğrencilerine hatıra madalyalarını takdim ettiler. Erol Küçük yaptığı konuşmada, “Bu bir vefa örneği. Ne mutlu bize ki böylesine değerli binlerce, on binlerce öğrenci yetiştirmişiz. Öğretmenlikte önemli olan arkandan olumlu izlenimler yani hoş seda bırakabilmektir. Güzel bir etkinlikti. Öğrencilerime teşekkür ediyorum” dedi. Etkinliği planlayan Okul Müdürü Rıfat Özdemir’de katılan misafirlere teşekkür etti.    
Gazi Ortaokulu Müdürü Rıfat Özdemir, üç kuşaktan öğretmenleri okulda buluşturdu.

Okulda görev yapan öğretmenlerden Tuğrul Yirmibeş ve İjlal İncüvez'in öğretmeni Erol Küçük, Mehmet Ali Yılmaz'ın öğretmeni Nazmi Yaşar, Nazmi Yaşar ile Erol Küçük’ün öğretmeni Zineti Yıldıran, Özlem Temel ve Kaan Aksu'nun öğretmeni Rıfat Özdemir, Rıfat Özdemir ve Özlem Temel'in öğretmeni Mustafa Aslan. Okulun tüm öğretmenleri beraber yemek yiyerek, sohbet ettiler. Öğrenciler öğretmenlerine plaket, öğretmenlerde eski öğrencilerine hatıra madalyalarını takdim ettiler. Erol Küçük yaptığı konuşmada, “Bu bir vefa örneği. Ne mutlu bize ki böylesine değerli binlerce, on binlerce öğrenci yetiştirmişiz. Öğretmenlikte önemli olan arkandan olumlu izlenimler yani hoş seda bırakabilmektir. Güzel bir etkinlikti. Öğrencilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinliği planlayan Okul Müdürü Rıfat Özdemir’de katılan misafirlere teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.