Ucarlı Mahallesinin çilesi bitmiyor

GÜNDEM 22.08.2019 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3845+ kez okundu.
 

Ucarlı Mahallesinin çilesi bitmiyor

31 Mart seçimlerinde Ucarlı Mahallesi Muhtarlığına seçilen İbrahim Beşikçi, 2 kilometrelik ana yolun Belediye tarafından yapılmasının şu anda ihtimali olmadığını ancak ara yollarda bazı bölgelerde çalışmalar yapılabileceğini söyledi.
Seçildiği ilk günden bu yana mahalle ve belediye arasında mekik dokuduğunu ifade eden Muhtar Beşikçi, “31 Mart 2019’da seçilmemim ardından bu zamana kadar belediye yetkilileri ile yolumuzun yapılması için birçok defa görüşmelerde bulundum. Fakat aldığım cevap yılbaşına kadar herhangi bir çalışma yapılamayacağı oldu. Belediye Başkanı Recep Yakar ile son görüşmemizde mahallemizde ki ara yollarda bakım ve onarım yapılacağının sözünü aldık. Mahallemiz için elimizden gelen mücadeleyi gösteriyoruz. Amacımız mahalle halkımıza belediye imkanları ölçüsünde en iyi hizmeti sunabilmektir” dedi. Muhtar Beşikçi öte yandan bu süre zarfında Ucarlı Mahallesine bağlı Soytarıoğlu Mevki, Tomak Mevki ve Kadıoğlu Çeşmesinde yarım kalan çalışmaların takibini yaparak tamamlanmasını sağladıklarını ifade etti.
31 Mart seçimlerinde Ucarlı Mahallesi Muhtarlığına seçilen İbrahim Beşikçi, 2 kilometrelik ana yolun Belediye tarafından yapılmasının şu anda ihtimali olmadığını ancak ara yollarda bazı bölgelerde çalışmalar yapılabileceğini söyledi.

Seçildiği ilk günden bu yana mahalle ve belediye arasında mekik dokuduğunu ifade eden Muhtar Beşikçi, “31 Mart 2019’da seçilmemim ardından bu zamana kadar belediye yetkilileri ile yolumuzun yapılması için birçok defa görüşmelerde bulundum. Fakat aldığım cevap yılbaşına kadar herhangi bir çalışma yapılamayacağı oldu. Belediye Başkanı Recep Yakar ile son görüşmemizde mahallemizde ki ara yollarda bakım ve onarım yapılacağının sözünü aldık. Mahallemiz için elimizden gelen mücadeleyi gösteriyoruz. Amacımız mahalle halkımıza belediye imkanları ölçüsünde en iyi hizmeti sunabilmektir” dedi.

Muhtar Beşikçi öte yandan bu süre zarfında Ucarlı Mahallesine bağlı Soytarıoğlu Mevki, Tomak Mevki ve Kadıoğlu Çeşmesinde yarım kalan çalışmaların takibini yaparak tamamlanmasını sağladıklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.