Ülkücüler şehitleri andı ve yemin etti

GÜNDEM 19.02.2018 - 17:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3765+ kez okundu.
 

Ülkücüler şehitleri andı ve yemin etti

Ülkü Ocakları Bulancak İlçe Başkanlığı 18 Şubat Pazar günü yaptığı programla şehitlerimizi andı.
20 Şubat 2015’de Ege Üniversitesinde öğrenci iken PKK’lı unsurlar tarafından vurularak şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Afrin’de şehit olan askerlerimizin anısına yapılan programa çok sayıda Ülkü Ocağı üyesi ve vatandaş katıldı. MHP İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir, Ülkü Ocağı eski Başkanı Yılmaz Karabaş’ında katıldığı program da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Başkan Öner Pekdemir yaptığı konuşmada, "Ülkücüler bu vatan için her zaman canını vermeye hazırdır. Bu vatan için şehit olmuş herkesi bir kez daha rahmetle anıyoruz" dedi. Daha sonra da şehitlerin ruhuna Kur’an-ı Kerim okundu ve bağışlandı. Yapılan konuşmalardan sonra da Yusuf Öztürk, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na yazılmış şiiri okudu. Daha sonra toplu halde ilçe başkanı Pekdemir, teşkilatlardan sorumlu başkan Hakan Ayar ile birlikte Bulancak Cumhuriyet meydanında 150’ye yakın ülkücü, Ülkücü yemini ederek anma programını tamamladılar
Ülkü Ocakları Bulancak İlçe Başkanlığı 18 Şubat Pazar günü yaptığı programla şehitlerimizi andı.

20 Şubat 2015’de Ege Üniversitesinde öğrenci iken PKK’lı unsurlar tarafından vurularak şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Afrin’de şehit olan askerlerimizin anısına yapılan programa çok sayıda Ülkü Ocağı üyesi ve vatandaş katıldı. MHP İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir, Ülkü Ocağı eski Başkanı Yılmaz Karabaş’ında katıldığı program da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Başkan Öner Pekdemir yaptığı konuşmada, "Ülkücüler bu vatan için her zaman canını vermeye hazırdır. Bu vatan için şehit olmuş herkesi bir kez daha rahmetle anıyoruz" dedi.

Daha sonra da şehitlerin ruhuna Kur’an-ı Kerim okundu ve bağışlandı. Yapılan konuşmalardan sonra da Yusuf Öztürk, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na yazılmış şiiri okudu. Daha sonra toplu halde ilçe başkanı Pekdemir, teşkilatlardan sorumlu başkan Hakan Ayar ile birlikte Bulancak Cumhuriyet meydanında 150’ye yakın ülkücü, Ülkücü yemini ederek anma programını tamamladılar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.