Ülkücüler ‘Türk Günü’nde buluştu

GÜNDEM 22.10.2018 - 17:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 1985+ kez okundu.
 

Ülkücüler ‘Türk Günü’nde buluştu

Ülkü Ocakları Bulancak Temsilciliği tarafından düzenlen ‘Ülkü-Türkgünü’ 21 Ekim Pazar günü Bulancak Otogar Düğün salonunda geniş bir katılım ile yapıldı.
 ‘7. Ülkü-Türkgünü’, programı saygı duruşu ve İstİklal Marşının okunması ile başladı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam eden programa Giresun ve çevre ilçelerden de katılım oldu. Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Öner Pekdemir, “Bugün ülkücüler olarak bir kez daha Türkgünü etkinliğimizde bir araya geldik. Bizleri kırmayarak bu etkinliğimize gelen değerli misafirlerimize çok teşekkür ederim. Ülkü Ocaklarının Bulancak’ta kurulmasına emeği geçen değerli büyüklerimize teşekkür bir borç biliyoruz. Ayrıca bu ülke için şehit olmuş ülkücülere, merhum başbuğumuz Türkeş’e bir kez daha Allahtan rahmet diliyorum. Vatanını seven, milletini seveni dinine bağlı, şuurlu bir nesil için hepimize görev düşüyor. Bugün burada aramızda olan ve bzileri onurlandıran, Mersin Milletvekili ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz’a, MHP MYK üyelerimiz Recep Bakırcı’ya,  Volkan Dudu’ya, Akın Üstün’e, bu davanın değerli ismi Yılmaz Karabaş hocamıza, Ülkü Ocakları İl Başkanı Sebahattin Gündüz’e, İlçe ocak başkanlarımıza, MHP Giresun il ve ilçe teşkilatlarına, bizleri kırmayarak programımız katılan Ankara Ülkü Ocakları İl Başkan yardımcıları Mikail Bolbolcu ve Yasin Çaylan’a, Türk Eğitim Sen Giresun Şube Başkanı Tacettin Engin’e, Bulancak Şube Başkanı Kemal Kadıoğlu’na ve siz değerli ülkücülere çok teşekkür ederim” dedi. Bu konuşmadan sonra GRÜ Uluslara Arası İlişkiler Bölümünden Prof. Dr. Selçuk Duman ve Doç. Dr. Yalçın Sarıkaya, ‘Türkiye’nin Jeopolitik ve Stratejik Önemi ve Türk Milliyetçiliği’ hakkında birer sunum yaptılar. Program Giresun Belediyesi Halk Oyunları ekibinin yöresel oyunları oynaması ile sona erdi.   
Ülkü Ocakları Bulancak Temsilciliği tarafından düzenlen ‘Ülkü-Türkgünü’ 21 Ekim Pazar günü Bulancak Otogar Düğün salonunda geniş bir katılım ile yapıldı.

 ‘7. Ülkü-Türkgünü’, programı saygı duruşu ve İstİklal Marşının okunması ile başladı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam eden programa Giresun ve çevre ilçelerden de katılım oldu.

Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Öner Pekdemir, “Bugün ülkücüler olarak bir kez daha Türkgünü etkinliğimizde bir araya geldik. Bizleri kırmayarak bu etkinliğimize gelen değerli misafirlerimize çok teşekkür ederim. Ülkü Ocaklarının Bulancak’ta kurulmasına emeği geçen değerli büyüklerimize teşekkür bir borç biliyoruz. Ayrıca bu ülke için şehit olmuş ülkücülere, merhum başbuğumuz Türkeş’e bir kez daha Allahtan rahmet diliyorum. Vatanını seven, milletini seveni dinine bağlı, şuurlu bir nesil için hepimize görev düşüyor. Bugün burada aramızda olan ve bzileri onurlandıran, Mersin Milletvekili ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz’a, MHP MYK üyelerimiz Recep Bakırcı’ya,  Volkan Dudu’ya, Akın Üstün’e, bu davanın değerli ismi Yılmaz Karabaş hocamıza, Ülkü Ocakları İl Başkanı Sebahattin Gündüz’e, İlçe ocak başkanlarımıza, MHP Giresun il ve ilçe teşkilatlarına, bizleri kırmayarak programımız katılan Ankara Ülkü Ocakları İl Başkan yardımcıları Mikail Bolbolcu ve Yasin Çaylan’a, Türk Eğitim Sen Giresun Şube Başkanı Tacettin Engin’e, Bulancak Şube Başkanı Kemal Kadıoğlu’na ve siz değerli ülkücülere çok teşekkür ederim” dedi.

Bu konuşmadan sonra GRÜ Uluslara Arası İlişkiler Bölümünden Prof. Dr. Selçuk Duman ve Doç. Dr. Yalçın Sarıkaya, ‘Türkiye’nin Jeopolitik ve Stratejik Önemi ve Türk Milliyetçiliği’ hakkında birer sunum yaptılar. Program Giresun Belediyesi Halk Oyunları ekibinin yöresel oyunları oynaması ile sona erdi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.