Ülkücülerin konserine büyük ilgi!

GÜNDEM 25.12.2017 - 16:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3314+ kez okundu.
 

Ülkücülerin konserine büyük ilgi!

Ülkü Ocakları Bulancak İlçe Başkanlığının 22 Aralık Cuma akşamı organize ettiği ‘Uyuşturucu ve madde bağımlılığına' karşı dayanışma ve birlik gecesi ve konserine vatandaşlar büyük bir ilgi gösterdi.
Bulancak Otogar Düğün salonunda yapılan geceye Ülkü Ocakları Genel Merkez sanatçıları Osman Öztunç ve Gürbüz Gözüm'de katılarak birer konser verdiler. Sunuculuğunu Bahtiyar Baker’in yaptığı gecenin açılışında saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra dayanışma gecesinin niçin tertiplendiği hakkında bir konuşma yapan Bulancak Ülkü Ocağı İlçe Başkanı Öner Pekdemir, "Son yıllarda artık iyice toplumu sarar bir hale gelen ve özellikle gençlerimizi avucunun içine alan uyuşturucu ve madde bağımlılığın karşı bir mücadele etmek gerektiğini hepimiz biliyoruz. Biz Ülkü Ocakları olarak bu illet’e karşı dayanışmanın ve birlik olmanın önemi biliyoruz. Bu konuda herkesin duyarlı olması ve birlikte hareket etmesi lazımdır. Biz bir adım atarak bu konuda toplumun bütün kesimleri ile mücadele etmek istiyoruz” dedi. Ülkü Ocakları İl Başkanı Sebahattin Gündüz’de bir konuşma yaprak genel merkezin talimatları ile uyuşturucuya karşı topyekün bir mücadelenin yapılması gerektiğini söyledi. Bu konuşmalardan sonra Bulancak Lokman Hekim Anadolu Lisesi öğretmeni Ercan Gürsoy, uyuşturucu ve madde bağımlılığı hakkında bilgi vererek, "Toplum olarak bu konuda çok duyarlı olmalı ve başta kendi çocuklarımız olmak üzere çevremizdeki herkesin uyuşturucu ve madde bağımlılığı konusunda el birliği içinde olunmalıdır. ‘Benim çocuğum bunları yapmaz, benim çocuğumun her şeyi var’ diye onları kendi başlarına bırakmak hiç de doğru değildir. Belli bir denetim ve disiplin ile bu kötü alışkanlıkları ve hastalığa karşı onları koruyabiliriz. Aile, anne baba, okul, doğru çevre, arkadaşlar, sosyal hayattaki çevre çeşitli sorunların çözümü için bu maddelere çocukları ve gençleri sürükleyebilir. Buna karşı da toplumun tamamı ile mücadele edilebilir. Çok dikkatli olmalı ve sert davranışlardan kaçınarak çocuklarımızın bu illet’e yakalanmalarını önleyebiliriz. Çocuklarımızın ne istediğini anlamlı ve sorunlar hakkında çözüm odaklı olmalıyız. Yoksa hastalığı tedavi etmek isterken daha kötü hale gelmesine yol açarız" dedi. Konuşmaların ardından da yerel kemençe sanatçısı Ertuğrul Avni sahne aldı. Daha sonra da sanatçı Gürbüz Gözüm sevilen türküler ile konserine başladı. Son olarak ta sahneye Osman Öztunç çıkarak geceyi sona erdirdi. Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, MHP İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir, MHP Giresun İl Başkanı Av. Müjdat Öz, Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, Girkad Başkanı Hatice Satgun, MHP MYK üyesi İsmail Bozalioğlu, merkez ilçe başkanı Uğur Yiğit, MHP meclis üyesi Gökhan Bozalioğlu, Beşikdüzü  İlçe Başkanı Doğukan Zıp, Trabzon İl Başkanı Mihrab Altınışık, Artvin İl Başkanı Ogün Erdem, Rize İl Başkanı Sadık Kandemir’de katılanlar arasındaydı.
Ülkü Ocakları Bulancak İlçe Başkanlığının 22 Aralık Cuma akşamı organize ettiği ‘Uyuşturucu ve madde bağımlılığına' karşı dayanışma ve birlik gecesi ve konserine vatandaşlar büyük bir ilgi gösterdi.

Bulancak Otogar Düğün salonunda yapılan geceye Ülkü Ocakları Genel Merkez sanatçıları Osman Öztunç ve Gürbüz Gözüm'de katılarak birer konser verdiler.

Sunuculuğunu Bahtiyar Baker’in yaptığı gecenin açılışında saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra dayanışma gecesinin niçin tertiplendiği hakkında bir konuşma yapan Bulancak Ülkü Ocağı İlçe Başkanı Öner Pekdemir, "Son yıllarda artık iyice toplumu sarar bir hale gelen ve özellikle gençlerimizi avucunun içine alan uyuşturucu ve madde bağımlılığın karşı bir mücadele etmek gerektiğini hepimiz biliyoruz. Biz Ülkü Ocakları olarak bu illet’e karşı dayanışmanın ve birlik olmanın önemi biliyoruz. Bu konuda herkesin duyarlı olması ve birlikte hareket etmesi lazımdır. Biz bir adım atarak bu konuda toplumun bütün kesimleri ile mücadele etmek istiyoruz” dedi.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Sebahattin Gündüz’de bir konuşma yaprak genel merkezin talimatları ile uyuşturucuya karşı topyekün bir mücadelenin yapılması gerektiğini söyledi.

Bu konuşmalardan sonra Bulancak Lokman Hekim Anadolu Lisesi öğretmeni Ercan Gürsoy, uyuşturucu ve madde bağımlılığı hakkında bilgi vererek, "Toplum olarak bu konuda çok duyarlı olmalı ve başta kendi çocuklarımız olmak üzere çevremizdeki herkesin uyuşturucu ve madde bağımlılığı konusunda el birliği içinde olunmalıdır. ‘Benim çocuğum bunları yapmaz, benim çocuğumun her şeyi var’ diye onları kendi başlarına bırakmak hiç de doğru değildir. Belli bir denetim ve disiplin ile bu kötü alışkanlıkları ve hastalığa karşı onları koruyabiliriz. Aile, anne baba, okul, doğru çevre, arkadaşlar, sosyal hayattaki çevre çeşitli sorunların çözümü için bu maddelere çocukları ve gençleri sürükleyebilir. Buna karşı da toplumun tamamı ile mücadele edilebilir. Çok dikkatli olmalı ve sert davranışlardan kaçınarak çocuklarımızın bu illet’e yakalanmalarını önleyebiliriz. Çocuklarımızın ne istediğini anlamlı ve sorunlar hakkında çözüm odaklı olmalıyız. Yoksa hastalığı tedavi etmek isterken daha kötü hale gelmesine yol açarız" dedi.

Konuşmaların ardından da yerel kemençe sanatçısı Ertuğrul Avni sahne aldı. Daha sonra da sanatçı Gürbüz Gözüm sevilen türküler ile konserine başladı.

Son olarak ta sahneye Osman Öztunç çıkarak geceyi sona erdirdi. Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, MHP İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir, MHP Giresun İl Başkanı Av. Müjdat Öz, Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, Girkad Başkanı Hatice Satgun, MHP MYK üyesi İsmail Bozalioğlu, merkez ilçe başkanı Uğur Yiğit, MHP meclis üyesi Gökhan Bozalioğlu, Beşikdüzü  İlçe Başkanı Doğukan Zıp, Trabzon İl Başkanı Mihrab Altınışık, Artvin İl Başkanı Ogün Erdem, Rize İl Başkanı Sadık Kandemir’de katılanlar arasındaydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.