Umut olan bir milletvekili olacağım

SİYASET 13.06.2018 - 17:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2927+ kez okundu.
 

Umut olan bir milletvekili olacağım

İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi ve 27. Dönem Giresun Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Seçimlere 12 gün kalmasına rağmen Giresun’un tamamına yakınında hemşerilerimizle buluşan Dr. Erzurum’un gezileri gövde gösterisine dönüşüyor. Giresun halkının yakın ilgi ve alakasıyla karşılaşan Dr. Orhan Erzurum Giresun halkından değişime hazır olduğunu söyledi. Seçim gezilerini Giresun merkezde Fatih Caddesi, Yeniyol, Debboy ve İnönü Caddesinde sürdüren Dr. Erzurum esnafların artık dayanacak gücünün kalmadığını ifade ederek, “Her geçen gün kapanan kepenkler şehrimizin ekonomisinin ne halde olduğunun en bariz göstergesidir. Sanayinin olmadığı, üretimin yapılmadığı, işsizler ordusunun oluştuğu bir şehirde ekonominin yerinde olması beklenemez. Şehrin bel kemiği olan esnaflarımız bir bir yok olmaktadır. Bu felaketten kurtulmanın tek yolu da değişimdir” dedi.
İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi ve 27. Dönem Giresun Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Seçimlere 12 gün kalmasına rağmen Giresun’un tamamına yakınında hemşerilerimizle buluşan Dr. Erzurum’un gezileri gövde gösterisine dönüşüyor. Giresun halkının yakın ilgi ve alakasıyla karşılaşan Dr. Orhan Erzurum Giresun halkından değişime hazır olduğunu söyledi.

Seçim gezilerini Giresun merkezde Fatih Caddesi, Yeniyol, Debboy ve İnönü Caddesinde sürdüren Dr. Erzurum esnafların artık dayanacak gücünün kalmadığını ifade ederek, “Her geçen gün kapanan kepenkler şehrimizin ekonomisinin ne halde olduğunun en bariz göstergesidir. Sanayinin olmadığı, üretimin yapılmadığı, işsizler ordusunun oluştuğu bir şehirde ekonominin yerinde olması beklenemez. Şehrin bel kemiği olan esnaflarımız bir bir yok olmaktadır. Bu felaketten kurtulmanın tek yolu da değişimdir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.