ÜNLÜ’DEN BAMBU KURSU ZİYARETİ

GÜNDEM 29.09.2020 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3594+ kez okundu.
 

ÜNLÜ’DEN BAMBU KURSU ZİYARETİ

Giresun Valisi Enver Ünlü'nün eşi Sema Ünlü, Giresun Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Bambu Kursunu ziyaret etti.
Ziyaretinde yapılan ürünleri inceleyen Sema Ünlü, usta öğretici ve kursiyerler ile görüşerek; ‘Halk Eğitimi Merkezimizde kadınlarımız hobi, yeni meslek edinme veya üretilen ürünlerden gelir elde etmek amacıyla kurslara katılıyor. Aktif hayatın içinde yer almak isteyen kadınlarımıza Devletimiz her türlü imkanı sağlıyor. Bizlerde Giresun'a faydalı olma arzumuzla onların en büyük destekçileriyiz. Kadınlarımız hem boş vakitlerini buralarda değerlendirip hem de aile ekonomilerine katkı sağlıyorlar. Çalışan ve değer üreten eller dert görmesin diyor, tüm kursiyerlerimize ve hocalarımıza başarılar diliyorum’ şeklinde ifadeler kullandı. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.  
Giresun Valisi Enver Ünlü'nün eşi Sema Ünlü, Giresun Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Bambu Kursunu ziyaret etti.

Ziyaretinde yapılan ürünleri inceleyen Sema Ünlü, usta öğretici ve kursiyerler ile görüşerek; ‘Halk Eğitimi Merkezimizde kadınlarımız hobi, yeni meslek edinme veya üretilen ürünlerden gelir elde etmek amacıyla kurslara katılıyor. Aktif hayatın içinde yer almak isteyen kadınlarımıza Devletimiz her türlü imkanı sağlıyor. Bizlerde Giresun'a faydalı olma arzumuzla onların en büyük destekçileriyiz. Kadınlarımız hem boş vakitlerini buralarda değerlendirip hem de aile ekonomilerine katkı sağlıyorlar. Çalışan ve değer üreten eller dert görmesin diyor, tüm kursiyerlerimize ve hocalarımıza başarılar diliyorum’ şeklinde ifadeler kullandı.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.