Üretici Fiskobirlik’e sahip çıkmalıdır

GÜNDEM 22.01.2018 - 18:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2547+ kez okundu.
 

Üretici Fiskobirlik’e sahip çıkmalıdır

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, ülkenin en büyük markalarından biri olan Fiskobirlik’in eski başarılı günlerine dönmesi gerektiğinisöyledi.
Sabri Öztürk, Fiskobirlik’in 78. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Sabri Öztürk, geçmiş dönemlerde Fiskobirlik’i yönetme hususunda çok yanlış politikalar izlendiğini, bu süreçte Türkiye’nin çok önemli bir değeri olan Fiskobirlik markasının ciddi yaralar aldığını belirterek, son dönemlerde Fiskobirlik’in ciddi bir mücadele verdiğini, ürün çeşitliliğini arttırdığını kaydetti. 'Şimdi bütün bunlara rağmen bu kurum ayakta kalıyorsa bu mevcut yönetimdeki arkadaşların başarısıdır' diyen Öztürk, temennisinin Fiskobirlik’in eski günlerine dönmesi olduğunu, üreticisinin de desteğiyle bunun başarılacağını vurguladı. Hükümetimiz on yıla yakın süredir fındık üreticilerine alan bazlı destek ödemesiyle desteklediğini her zaman fındık üreticisinin yanında olduğunu ifade ederek, "Bu yıl arz fazlası bir üretim olunca Tarım Bakanımızla görüşüp, fındıktaki olası bir ciddi fiyat düşüşü ile ilgili olarak önlem alınması gerektiğini anlattık. Sağolsun Sayın Bakanımız, Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız gereğini yaptı. Piyasadan TMO eliyle 140 bin civarında ton arz fazlası fındık alındı. Fındığın serbest piyasada 10 liranın altına düşmemesi hedeflendi. Önümüzdeki süreçte rekoltene olur bilemiyorum ama hükümetimiz daima üreticimizin yanındadır. Bu süreçte Tarım Bakanımız birçok kuruluşumuzun fındık konusunda görüşünü aldığı gibi Fiskobirlik’in de görüşünü alarak bir politikayı belirledi"
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, ülkenin en büyük markalarından biri olan Fiskobirlik’in eski başarılı günlerine dönmesi gerektiğinisöyledi.

Sabri Öztürk, Fiskobirlik’in 78. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Sabri Öztürk, geçmiş dönemlerde Fiskobirlik’i yönetme hususunda çok yanlış politikalar izlendiğini, bu süreçte Türkiye’nin çok önemli bir değeri olan Fiskobirlik markasının ciddi yaralar aldığını belirterek, son dönemlerde Fiskobirlik’in ciddi bir mücadele verdiğini, ürün çeşitliliğini arttırdığını kaydetti. 'Şimdi bütün bunlara rağmen bu kurum ayakta kalıyorsa bu mevcut yönetimdeki arkadaşların başarısıdır' diyen Öztürk, temennisinin Fiskobirlik’in eski günlerine dönmesi olduğunu, üreticisinin de desteğiyle bunun başarılacağını vurguladı.

Hükümetimiz on yıla yakın süredir fındık üreticilerine alan bazlı destek ödemesiyle desteklediğini her zaman fındık üreticisinin yanında olduğunu ifade ederek, "Bu yıl arz fazlası bir üretim olunca Tarım Bakanımızla görüşüp, fındıktaki olası bir ciddi fiyat düşüşü ile ilgili olarak önlem alınması gerektiğini anlattık. Sağolsun Sayın Bakanımız, Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız gereğini yaptı. Piyasadan TMO eliyle 140 bin civarında ton arz fazlası fındık alındı. Fındığın serbest piyasada 10 liranın altına düşmemesi hedeflendi. Önümüzdeki süreçte rekoltene olur bilemiyorum ama hükümetimiz daima üreticimizin yanındadır. Bu süreçte Tarım Bakanımız birçok kuruluşumuzun fındık konusunda görüşünü aldığı gibi Fiskobirlik’in de görüşünü alarak bir politikayı belirledi"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.