‘ÜRETİCİMİZ MAĞDUR OLMAYACAK’

GÜNDEM 11.07.2019 - 17:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3758+ kez okundu.
 

‘ÜRETİCİMİZ MAĞDUR OLMAYACAK’

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, fındığın fiyat konusu dahil olmak üzere üreticiyi mağdur etmeyecek çalışmanın Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılacağını söyledi.
Milletvekili Aydın, yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir grup milletvekili ile yaptığı toplantı sonrası AK Parti Giresun Milletvekilimiz sayın Cemal Öztürk beyle birlikte sayın Cumhurbaşkanımızla kısa bir sohbet etme fırsatımız oldu.  Bu esnada da malum fındık mevsiminin yaklaşması bakımından fındıkla ilgili Sayın Cumhurbaşkanımıza üreticilerimizin beklentilerini anlattık. Sayın Cumhurbaşkanımız konunun takipçisi olduğunu, Tarım ve Orman Bakanı sayın Bekir Pakdemirli’ye gerekli talimatları verdiğini ve bakanımızın önümüzdeki günlerde fındık bölgesi milletvekilleriyle birlikte bir toplantı yaparak süreci yöneteceklerini belirtti” dedi. ‘Fiyat konusu da dahil olmak üzere üreticiyi mağdur etmeyecek çalışmanın Tarım ve Orman Bakanlığımız eliyle yürütüleceğini müjdeleyen Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a milletimiz ve üreticilerimiz adına teşekkür ediyoruz’ diye konuşan Milletvekili Aydın, “Biz de Bakanlıkça yürütülecek bu çalışmanın bir an evvel sonuçlandırılması konusunda Giresun ve fındık bölgesi milletvekilleri olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. AK Parti 17 yıllık iktidarı boyunca her daim milletin ve üreticinin yanında durmuş ve durmaya da devam edecektir. Fındık ürünümüzü rekolte bakımından iyi bir sezon beklemektedir. Ürünün bereketini üreticinin alın terinin ve emeğin hakkını vereceğine inandığımız bakanlığımızın fiyat ve alım politikası da taçlandıracaktır. Milletin yararına olan adımları atmakta tereddüt etmeyen Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Tarım ve Orman Bakanımız sayın Bekir Pakdemirli’ye üreticilerimiz adına bir kez daha teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.
AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, fındığın fiyat konusu dahil olmak üzere üreticiyi mağdur etmeyecek çalışmanın Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılacağını söyledi.

Milletvekili Aydın, yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir grup milletvekili ile yaptığı toplantı sonrası AK Parti Giresun Milletvekilimiz sayın Cemal Öztürk beyle birlikte sayın Cumhurbaşkanımızla kısa bir sohbet etme fırsatımız oldu.  Bu esnada da malum fındık mevsiminin yaklaşması bakımından fındıkla ilgili Sayın Cumhurbaşkanımıza üreticilerimizin beklentilerini anlattık. Sayın Cumhurbaşkanımız konunun takipçisi olduğunu, Tarım ve Orman Bakanı sayın Bekir Pakdemirli’ye gerekli talimatları verdiğini ve bakanımızın önümüzdeki günlerde fındık bölgesi milletvekilleriyle birlikte bir toplantı yaparak süreci yöneteceklerini belirtti” dedi.

‘Fiyat konusu da dahil olmak üzere üreticiyi mağdur etmeyecek çalışmanın Tarım ve Orman Bakanlığımız eliyle yürütüleceğini müjdeleyen Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a milletimiz ve üreticilerimiz adına teşekkür ediyoruz’ diye konuşan Milletvekili Aydın, “Biz de Bakanlıkça yürütülecek bu çalışmanın bir an evvel sonuçlandırılması konusunda Giresun ve fındık bölgesi milletvekilleri olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. AK Parti 17 yıllık iktidarı boyunca her daim milletin ve üreticinin yanında durmuş ve durmaya da devam edecektir. Fındık ürünümüzü rekolte bakımından iyi bir sezon beklemektedir. Ürünün bereketini üreticinin alın terinin ve emeğin hakkını vereceğine inandığımız bakanlığımızın fiyat ve alım politikası da taçlandıracaktır. Milletin yararına olan adımları atmakta tereddüt etmeyen Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Tarım ve Orman Bakanımız sayın Bekir Pakdemirli’ye üreticilerimiz adına bir kez daha teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.