ÜRETİCİMİZE HAYIRLI OLSUN

GÜNDEM 29.07.2019 - 17:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3542+ kez okundu.
 

ÜRETİCİMİZE HAYIRLI OLSUN

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından fındık fiyatlarının açıklanması ile Bulancak Ziraat Odası yetkilileri yaptıkları girişimlerin olumlu çıkmasından dolayı üreticiler adına memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.
Bulancak Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın, 4 Temmuz 2019’da Bulancak Ziraat Odası öncülüğünde başlatılan ve Giresun Ziraat Odası Başkanları ile birlikte Ankara’da Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar,  AK Parti Giresun Milletvekillerimiz Av. Kadir Aydın, Av. Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk ile yaptıkları görüşmeler sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından fındık fiyatlarının açıklamasından dolayı üreticilerin memnun olduklarını ifade etti. Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gazetemize özel açıklamada bulunan Başkan Sadullah Aydın, “Bölgemizin tek geçim kaynağı olan fındığa, üreticimizin alin terine sahip çıkarak fındık fiyatlarını açıklayan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederiz. Bulancak Ziraat Odamız öncülüğüne başlattığımız girişimlerimiz olumlu sonuç vermiş ve sezon öncesi ilk defa fındık fiyatları üreticilerimizin beklentisinde açıklanmıştır. Taleplerimizi Tarım ve Orman Bakanlığı nezdinde Cumhurbaşkanımıza iletmemize vesile olan AK Parti Giresun Milletvekillerimiz Av. Kadir Aydın, Av. Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk’e de teşekkür ederiz. Önümüzde ki günlerde fındık hasadına başlayacak üreticilerimize en önemli duyurumuz ise şudur; Üreticilerimiz fındıklarını topladıktan sonra kaliteli ürün ve iyi fiyat için işçiliklerini yapsınlar. TMO alıma başladığında TMO kapısından dönmemek için ürünlerine değer versinler ki beklentilerimiz karşılıksız çıkmasın” dedi.
Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından fındık fiyatlarının açıklanması ile Bulancak Ziraat Odası yetkilileri yaptıkları girişimlerin olumlu çıkmasından dolayı üreticiler adına memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Bulancak Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın, 4 Temmuz 2019’da Bulancak Ziraat Odası öncülüğünde başlatılan ve Giresun Ziraat Odası Başkanları ile birlikte Ankara’da Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar,  AK Parti Giresun Milletvekillerimiz Av. Kadir Aydın, Av. Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk ile yaptıkları görüşmeler sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından fındık fiyatlarının açıklamasından dolayı üreticilerin memnun olduklarını ifade etti.

Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gazetemize özel açıklamada bulunan Başkan Sadullah Aydın, “Bölgemizin tek geçim kaynağı olan fındığa, üreticimizin alin terine sahip çıkarak fındık fiyatlarını açıklayan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederiz. Bulancak Ziraat Odamız öncülüğüne başlattığımız girişimlerimiz olumlu sonuç vermiş ve sezon öncesi ilk defa fındık fiyatları üreticilerimizin beklentisinde açıklanmıştır. Taleplerimizi Tarım ve Orman Bakanlığı nezdinde Cumhurbaşkanımıza iletmemize vesile olan AK Parti Giresun Milletvekillerimiz Av. Kadir Aydın, Av. Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk’e de teşekkür ederiz. Önümüzde ki günlerde fındık hasadına başlayacak üreticilerimize en önemli duyurumuz ise şudur; Üreticilerimiz fındıklarını topladıktan sonra kaliteli ürün ve iyi fiyat için işçiliklerini yapsınlar. TMO alıma başladığında TMO kapısından dönmemek için ürünlerine değer versinler ki beklentilerimiz karşılıksız çıkmasın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.