'Üreticimize her zaman sahip çıkıyoruz'

GÜNDEM 14.09.2017 - 15:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2809+ kez okundu.
 

'Üreticimize her zaman sahip çıkıyoruz'

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Sabri Öztürk, ziyaretleri kapsamında gazetemizi de ziyaret etti.
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız ve Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız tarafından karşılanan Milletvekili Öztürk'e AK Parti İl Başkan vekili Kenan Tatlı, AK Parti İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu ve partililer eşlik etti. Yaptığı ziyaretlerde vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinlediğini kaydeden Milletvekili Öztürk, fındık fiyatlarının alan bazlı gelir desteği ile birlikte hesaplanıldığında 12,50 TL'ye geldiğini söyledi. AK Parti hükümetinin her zaman üreticinin yanında yer aldığını kaydeden Milletvekili Öztürk, TMO'nun devreye sokulmasıyla fındığın değerinin korunduğunu söyledi. Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız'ın TMO'nun alımlarının az sayıda olduğu sorusuna cevap veren Milletvekili Öztürk, bu konu hakkında TMO Genel Müdürü ile irtibat kurduğunu ve durumun daha da iyileştirileceğini sözlerine ekledi. Milletvekili Öztürk, öte yandan açıklanan fiyatların tavan değil taban fiyat olduğunun da altını çizdi. 
AK Parti Giresun Milletvekili Av. Sabri Öztürk, ziyaretleri kapsamında gazetemizi de ziyaret etti.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız ve Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız tarafından karşılanan Milletvekili Öztürk'e AK Parti İl Başkan vekili Kenan Tatlı, AK Parti İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu ve partililer eşlik etti.

Yaptığı ziyaretlerde vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinlediğini kaydeden Milletvekili Öztürk, fındık fiyatlarının alan bazlı gelir desteği ile birlikte hesaplanıldığında 12,50 TL'ye geldiğini söyledi.

AK Parti hükümetinin her zaman üreticinin yanında yer aldığını kaydeden Milletvekili Öztürk, TMO'nun devreye sokulmasıyla fındığın değerinin korunduğunu söyledi.

Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız'ın TMO'nun alımlarının az sayıda olduğu sorusuna cevap veren Milletvekili Öztürk, bu konu hakkında TMO Genel Müdürü ile irtibat kurduğunu ve durumun daha da iyileştirileceğini sözlerine ekledi.

Milletvekili Öztürk, öte yandan açıklanan fiyatların tavan değil taban fiyat olduğunun da altını çizdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.