Ustalar Otomotiv’den eğitime destek

GÜNDEM 26.09.2019 - 17:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3955+ kez okundu.
 

Ustalar Otomotiv’den eğitime destek

Giresun Ford Ustalar Otomotiv’den eğitime destek. Ustalar Otomotiv’in girişimleriyle Ford Otosan A.Ş tarafından Giresun Merkez 125. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne eğitim amaçlı bir araç hibe edildi.
Yeni nesil araç düzenlenen törenle okul idaresine teslim edildi. Okul bahçesinde düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Ford Otosan Bölge Müdürü Gülsen Güven, Ustalar Otomotiv ortakları Muammer Usta, Muzaffer Usta, davetliler ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Ford Otosan Bölge Müdürü Gülsen Güven, Ford Otosan A.Ş olarak eğitim-öğretime her zaman destek olduklarını belirterek, “Türkiye’nin kalkınmasına destek vermek amacıyla farklı alanlarda sosyal sorunluluk projeleri yürüten Ford Otosan ailesi olarak, liselerin motor ve teknik bölümlerinin geliştirilmesi amacıyla 47 ildeki 71 farklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine yeni nesil teknolojilerle donatılmış 71 adet aracı bayilerimizin de desteğiyle bağışladık. Böylece 47 ildeki mesleki ve teknik lise öğrencileri, uygulamalı eğitimler ile ilk kez yeni nesil teknolojilere sahip motorları, elektronik sistemleri ve diğer tüm parçaları inceleme ve üzerinde çalışma yapma fırsatına sahip olacak” dedi. Ford Ustalar Otomotiv Sahibi Muammer Usta da, otomotiv sanayinde gerekli olan ara eleman ve kalifiye eleman yetişmesi noktasında üzerlerine düşen görevi her zaman vermeye hazır olduklarını ifade ederek, “Ford Otosan’ın bağışladığı aracın gerekli özel takım, ekipman ve sarf malzeme ihtiyaçlarını karşılayacağız. Ayrıca belli periyotta okulu ziyaret ederek, araçla ilgili teknik bilgi akışını hem öğretmenlere, hem de öğrencilere aktaracağız. Gençlerimizin staj dönemlerinde de pratik yapma ihtiyaçlarını karşılayarak, sonrasında bayiimizde istihdam edilmesini sağlayacağız” diye konuştu. İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ise, hibe edilen araçtan dolayı Ford Otosan ve Ustalar Otomotiv’e teşekkür ederek, “Eğitim-öğretimde teknolojik gelişmelerle öğrencilerle buluşturmaya devam edeceğiz. Bunlardan bir tanesine Ford Otosan, Giresun 125. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne hibe ettiği araçla katkı sunmuştur. Öğrencilerimiz bu araç üzerinde yeni nesil teknoloji ve motor aksamlarını uygulamalı olarak görecek. Aldıklarını bu eğitimlerle yetişmiş tekniker ve usta olacaklar” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından araç imzalanan protokolle okula teslim edildi. Öte yandan Ford Otosan A.Ş tarafından Giresun Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne de hibrit araç hibe edilecek.  
Giresun Ford Ustalar Otomotiv’den eğitime destek. Ustalar Otomotiv’in girişimleriyle Ford Otosan A.Ş tarafından Giresun Merkez 125. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne eğitim amaçlı bir araç hibe edildi.

Yeni nesil araç düzenlenen törenle okul idaresine teslim edildi. Okul bahçesinde düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Ford Otosan Bölge Müdürü Gülsen Güven, Ustalar Otomotiv ortakları Muammer Usta, Muzaffer Usta, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Ford Otosan Bölge Müdürü Gülsen Güven, Ford Otosan A.Ş olarak eğitim-öğretime her zaman destek olduklarını belirterek, “Türkiye’nin kalkınmasına destek vermek amacıyla farklı alanlarda sosyal sorunluluk projeleri yürüten Ford Otosan ailesi olarak, liselerin motor ve teknik bölümlerinin geliştirilmesi amacıyla 47 ildeki 71 farklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine yeni nesil teknolojilerle donatılmış 71 adet aracı bayilerimizin de desteğiyle bağışladık. Böylece 47 ildeki mesleki ve teknik lise öğrencileri, uygulamalı eğitimler ile ilk kez yeni nesil teknolojilere sahip motorları, elektronik sistemleri ve diğer tüm parçaları inceleme ve üzerinde çalışma yapma fırsatına sahip olacak” dedi.

Ford Ustalar Otomotiv Sahibi Muammer Usta da, otomotiv sanayinde gerekli olan ara eleman ve kalifiye eleman yetişmesi noktasında üzerlerine düşen görevi her zaman vermeye hazır olduklarını ifade ederek, “Ford Otosan’ın bağışladığı aracın gerekli özel takım, ekipman ve sarf malzeme ihtiyaçlarını karşılayacağız. Ayrıca belli periyotta okulu ziyaret ederek, araçla ilgili teknik bilgi akışını hem öğretmenlere, hem de öğrencilere aktaracağız. Gençlerimizin staj dönemlerinde de pratik yapma ihtiyaçlarını karşılayarak, sonrasında bayiimizde istihdam edilmesini sağlayacağız” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ise, hibe edilen araçtan dolayı Ford Otosan ve Ustalar Otomotiv’e teşekkür ederek, “Eğitim-öğretimde teknolojik gelişmelerle öğrencilerle buluşturmaya devam edeceğiz. Bunlardan bir tanesine Ford Otosan, Giresun 125. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne hibe ettiği araçla katkı sunmuştur. Öğrencilerimiz bu araç üzerinde yeni nesil teknoloji ve motor aksamlarını uygulamalı olarak görecek. Aldıklarını bu eğitimlerle yetişmiş tekniker ve usta olacaklar” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından araç imzalanan protokolle okula teslim edildi.

Öte yandan Ford Otosan A.Ş tarafından Giresun Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne de hibrit araç hibe edilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.