'Uysal Yurttaş Projesi' sahnedeydi

KÜLTÜR 13.03.2017 - 16:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3361+ kez okundu.
 

'Uysal Yurttaş Projesi' sahnedeydi

30. yılına giren Bulancak ve Karadeniz'de amatör tiyatro denince ilk akla gelen Bulancak Sanat Tiyatrosu'nun bu sezon ki oyunu olan 'Uysal Yurttaş Projesi' adlı oyun 9 Mart Perşembe akşamı ilk kez sahnedeki yerini aldı.
Bulancak 75. Yıl  Halk Kütüphanesi Tiyatro salonunda yapılan gala gecesine Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Karadeniz Tiyatrolar Birliği Başkanı  ve Giresun il genel meclis üyesi Ömer Mustafa Yılmaz, Halk Kütüphanesi Müdürü Haydar Yavuz da oyunu izledi. Kaymakam Ulugölge, oyun öncesi BST Genel Sanat Yönetmeni Hakan Alkan, yardımcısı Şenol Yaşar ve KATİB Başkanı Yılmaz ile Bulancak'ta ki tiyatrolar ve BST'nin tarihi hakkında bilgi aldı.Saat 20.00 da başlayan 'Uysal Yurttaş Projesi' adlı oyun izleyicilerden tam not aldı ve oyun sonrası alkışlar ile tebrik edildi. Oyun sonrası sahneye davet edilen Kaymakam Ulugölge, "Bulancak ta ilk kez bir tiyatro oyunu izledim. BST'nin Bulancak'ta tiyatroya verdiği değeri ve tiyatronun yaşatılması için yaptığı mücadelenin ne kadar önemli olduğunu söyleyebilirim. Oyuncular çok iyi bir performans gösterdiler. Bulancaklı niye tiyatroya bu kadar sevdalı izlediğim bu ilk oyunda bunu gördüm. Hepinizi ve oyunu izleyen Bulancaklı sanatseverleri kutluyorum" dedi. 
30. yılına giren Bulancak ve Karadeniz'de amatör tiyatro denince ilk akla gelen Bulancak Sanat Tiyatrosu'nun bu sezon ki oyunu olan 'Uysal Yurttaş Projesi' adlı oyun 9 Mart Perşembe akşamı ilk kez sahnedeki yerini aldı.
Bulancak 75. Yıl  Halk Kütüphanesi Tiyatro salonunda yapılan gala gecesine Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Karadeniz Tiyatrolar Birliği Başkanı  ve Giresun il genel meclis üyesi Ömer Mustafa Yılmaz, Halk Kütüphanesi Müdürü Haydar Yavuz da oyunu izledi. Kaymakam Ulugölge, oyun öncesi BST Genel Sanat Yönetmeni Hakan Alkan, yardımcısı Şenol Yaşar ve KATİB Başkanı Yılmaz ile Bulancak'ta ki tiyatrolar ve BST'nin tarihi hakkında bilgi aldı.
Saat 20.00 da başlayan 'Uysal Yurttaş Projesi' adlı oyun izleyicilerden tam not aldı ve oyun sonrası alkışlar ile tebrik edildi. Oyun sonrası sahneye davet edilen Kaymakam Ulugölge, "Bulancak ta ilk kez bir tiyatro oyunu izledim. BST'nin Bulancak'ta tiyatroya verdiği değeri ve tiyatronun yaşatılması için yaptığı mücadelenin ne kadar önemli olduğunu söyleyebilirim. Oyuncular çok iyi bir performans gösterdiler. Bulancaklı niye tiyatroya bu kadar sevdalı izlediğim bu ilk oyunda bunu gördüm. Hepinizi ve oyunu izleyen Bulancaklı sanatseverleri kutluyorum" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.