UYUM HAFTASINDA OKULLARDA İNCELEME

GÜNDEM 25.09.2020 - 17:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3625+ kez okundu.
 

UYUM HAFTASINDA OKULLARDA İNCELEME

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, 21-25 Eylül Uyum Haftasında okulları ziyaret ederek, fiziki durumları ve 2020-2021 eğitim öğretim yılı çalışmaları konusunda incelemelerde bulundu.
Gerçekleşen ziyaretler sırasıyla Abacıbükü İlkokulu, Ali Haydar Emiroğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu, Sevinç-Mehmet Ekizoğlu Anaokulu, Şehit İsa Yüksel İlkokulu ve Gedikkaya Anaokuluna yapılan ziyaretlerde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tuncer Turan ile okul yöneticileri ve öğretmenler de hazır bulundu. Müdür Tosunoğlu ziyaretlerde okulların eğitim öğretim ortamlarında incelemelerde bulundu. Ayrıca okul müdürlerinden özellikle 21-25 Eylül' ü kapsayan Uyum Haftası başta olmak üzere yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alırken istek ve önerilerini de dinledi. Müdür Tosunoğlu, hayırsever tarafından yaptırılarak eğitim öğretime başlanan Ali Haydar Emiroğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu ile yeni bina inşaatı tamamlanana kadar geçici binasına taşınan Abacıbükü İlkokulu başta olmak üzere okullarımızın fiziki mekanlarını gezerek incelemelerde bulundu ve okul müdürlerinden bilgiler aldı. Ayrıca Abacıbükü İlkokulunda bir sınıfın Canlı Dersine katılan Müdür Tosunoğlu, öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. Müdür Tosunoğlu ziyaretlerinde; 2020-2021 eğitim öğretim yılına okul öncesi ve ilkokul 1. Sınıflarda maske, mesafe ve hijyen tedbirleriyle yüz yüze başlandığını, okullarımızda her türlü tedbirin aldığını, çalışmalara titizlik ve hassasiyetle devam edildiğini ifade etti. Müdür Tosunoğlu eğitim öğretim faaliyetlerinin okul müdürlerinin koordinesinde, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğinde sağlıklı bir şekilde yürütüleceğini vurguladı. Müdür uzaktan eğitimde öğretmenlerin, her türlü iletişim aracını kullanarak Canlı Ders ve Canlı Sınıf uygulamalarını kesintisiz devam ettirmelerini, öğrencilerinin kaygılarını en aza indirmek amacıyla rehberlik ve moral motivasyon çalışmalarına ağırlık vermelerini istedi. İçinde bulunduğumuz Pandemi döneminde ülke olarak hassas bir dönemden geçtiğimizi, el birliğiyle bu sorunların da üstesinden geleceğimizi ifade ederek, tüm yönetici ve öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.  
İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, 21-25 Eylül Uyum Haftasında okulları ziyaret ederek, fiziki durumları ve 2020-2021 eğitim öğretim yılı çalışmaları konusunda incelemelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyaretler sırasıyla Abacıbükü İlkokulu, Ali Haydar Emiroğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu, Sevinç-Mehmet Ekizoğlu Anaokulu, Şehit İsa Yüksel İlkokulu ve Gedikkaya Anaokuluna yapılan ziyaretlerde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tuncer Turan ile okul yöneticileri ve öğretmenler de hazır bulundu.

Müdür Tosunoğlu ziyaretlerde okulların eğitim öğretim ortamlarında incelemelerde bulundu. Ayrıca okul müdürlerinden özellikle 21-25 Eylül' ü kapsayan Uyum Haftası başta olmak üzere yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alırken istek ve önerilerini de dinledi.

Müdür Tosunoğlu, hayırsever tarafından yaptırılarak eğitim öğretime başlanan Ali Haydar Emiroğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu ile yeni bina inşaatı tamamlanana kadar geçici binasına taşınan Abacıbükü İlkokulu başta olmak üzere okullarımızın fiziki mekanlarını gezerek incelemelerde bulundu ve okul müdürlerinden bilgiler aldı. Ayrıca Abacıbükü İlkokulunda bir sınıfın Canlı Dersine katılan Müdür Tosunoğlu, öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Müdür Tosunoğlu ziyaretlerinde; 2020-2021 eğitim öğretim yılına okul öncesi ve ilkokul 1. Sınıflarda maske, mesafe ve hijyen tedbirleriyle yüz yüze başlandığını, okullarımızda her türlü tedbirin aldığını, çalışmalara titizlik ve hassasiyetle devam edildiğini ifade etti. Müdür Tosunoğlu eğitim öğretim faaliyetlerinin okul müdürlerinin koordinesinde, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğinde sağlıklı bir şekilde yürütüleceğini vurguladı.

Müdür uzaktan eğitimde öğretmenlerin, her türlü iletişim aracını kullanarak Canlı Ders ve Canlı Sınıf uygulamalarını kesintisiz devam ettirmelerini, öğrencilerinin kaygılarını en aza indirmek amacıyla rehberlik ve moral motivasyon çalışmalarına ağırlık vermelerini istedi. İçinde bulunduğumuz Pandemi döneminde ülke olarak hassas bir dönemden geçtiğimizi, el birliğiyle bu sorunların da üstesinden geleceğimizi ifade ederek, tüm yönetici ve öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.