Uyuşturucu satıcısına büyük darbe

ASAYİŞ 21.11.2016 - 16:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2586+ kez okundu.
 

Uyuşturucu satıcısına büyük darbe

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince,...
...Giresun genelinde Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti yapan şahısların tespitine yönelik yapılan çalışmalarda, İstanbul’dan İlimize otobüsle uyuşturucu madde getirileceği bilgileri alındı. Bu kapsamda güvenlik görevlileri tarafından konu ile ilgili yapılan çalışmalar neticesi, şüpheli F.G. Bulancak ilçe girişinde seyahat ettiği otobüste yakalanarak, gözaltına alındı.  Alınan arama kararı doğrultusunda, şüphelinin üzerinde ve el bagajında yapılan aramada; Toplam 260.3 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi ele geçirildi. Şüpheli F.G işlemlerinin ardından 15.11.2016 günü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 
İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince,...

...Giresun genelinde Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti yapan şahısların tespitine yönelik yapılan çalışmalarda, İstanbul’dan İlimize otobüsle uyuşturucu madde getirileceği bilgileri alındı. Bu kapsamda güvenlik görevlileri tarafından konu ile ilgili yapılan çalışmalar neticesi, şüpheli F.G. Bulancak ilçe girişinde seyahat ettiği otobüste yakalanarak, gözaltına alındı.  Alınan arama kararı doğrultusunda, şüphelinin üzerinde ve el bagajında yapılan aramada;

Toplam 260.3 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi ele geçirildi. Şüpheli F.G işlemlerinin ardından 15.11.2016 günü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.