Vakit Türkiye Vaktidir

SİYASET 26.06.2018 - 19:11, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2922+ kez okundu.
 

Vakit Türkiye Vaktidir

Kovanlık eski Belediye Başkanı ve AK Parti 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Mehmet Küçük, gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüştü.
Küçük, 24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederek, yeni dönemde seçilen milletvekillerine başarı dileklerinde bulundu. Seçimlerin bittiğini ifade eden Küçük, “Artık hizmet zamandır. AK Parti 2002 yılından bu yana yaptığı hizmetlerle milletinin gönlünde taht kurmuştur. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 81 milyonu kucaklamalıyız. Amacımız ülkemize, milletimize ve bölgelerimize hizmet etmektir. AK Parti’nin sloganı Vakit Türkiye Vakti artık gelmiştir. Bundan sonra her zamankinden daha da fazla çalışma vaktidir. Milletvekili seçilen arkadaşlarımız ve teşkilatlarımız halkımızı kucaklayarak bölgemize daha fazla hizmet getirebilme ve kazandırma mücadelesi vereceklerdir. Bizlerde davamızın bir neferi olarak bu mücadeleye katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi. Milletvekili Kadir Aydın’ın çok başarılı olacağını düşündüğünü kaydeden Küçük, “Milletvekili arkadaşımız Kadir Aydın, mecliste çok başarılı olacaktır. Yapacağı hizmetlerle Bulancak’a ve Giresun’umuza oldukça faydalı olacağına inancım tamdır. Ve diğer milletvekili arkadaşlarımıza da başarılar diliyor ve onlara da güveniyorum”
Kovanlık eski Belediye Başkanı ve AK Parti 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Mehmet Küçük, gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüştü.

Küçük, 24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederek, yeni dönemde seçilen milletvekillerine başarı dileklerinde bulundu. Seçimlerin bittiğini ifade eden Küçük, “Artık hizmet zamandır. AK Parti 2002 yılından bu yana yaptığı hizmetlerle milletinin gönlünde taht kurmuştur. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 81 milyonu kucaklamalıyız. Amacımız ülkemize, milletimize ve bölgelerimize hizmet etmektir. AK Parti’nin sloganı Vakit Türkiye Vakti artık gelmiştir. Bundan sonra her zamankinden daha da fazla çalışma vaktidir. Milletvekili seçilen arkadaşlarımız ve teşkilatlarımız halkımızı kucaklayarak bölgemize daha fazla hizmet getirebilme ve kazandırma mücadelesi vereceklerdir. Bizlerde davamızın bir neferi olarak bu mücadeleye katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili Kadir Aydın’ın çok başarılı olacağını düşündüğünü kaydeden Küçük, “Milletvekili arkadaşımız Kadir Aydın, mecliste çok başarılı olacaktır. Yapacağı hizmetlerle Bulancak’a ve Giresun’umuza oldukça faydalı olacağına inancım tamdır. Ve diğer milletvekili arkadaşlarımıza da başarılar diliyor ve onlara da güveniyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.