Vali giden Kaymakamları uğurladı

SİYASET 07.09.2018 - 17:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3814+ kez okundu.
 

Vali giden Kaymakamları uğurladı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Cumhurbaşkanlığının, 01 Eylül 2018 tarih ve 30522 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan 31/08/2018 tarih ve 2018/157 Karar, 3 Sayılı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince görev yerleri değişen kaymakamlarla veda yemeğinde bir araya geldi.
Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde 06 Eylül Perşembe akşamı saat 19.00 da düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Vali Sarıfakıoğulları; idareciliğin hizmet aşkıyla yapılan bir meslek olduğunu belirterek, “Mesleğimiz hizmet aşkını hiçbir zaman kaybetmeyeceğimiz bir meslek. Bu heyecanı kaybettiğimizi htiğimiz an sadece meslekten değil, hayattan da kopmuş oluyoruz. O nedenle bu meslek aşkımız görev yaptığımız yer neresi olursa olsun eksilmeden devam etmeli. İnsanlar bizden çok şey bekliyor. Onların bu beklentilerini karşılayabildiğimiz ölçüde devletin varlığını htiriyoruz. Devleti yüceltmiş oluyoruz. O nedenle sizlerden özveri bekliyoruz. Bu bizim görevimiz. Doğruluk bu işin özünde var. Hakka girmemek, helali haramı ayırmak özünde var. Bunları bundan önce olduğu gibi bundan sonrada aynı şekilde hassasiyetle dikkat edeceğiz. Vatandaşa hizmeti Allah rızası için yatığımızda bunun maddi manevi her açıdan zenginliği inşallah karşılık olarak bu dünyada da ahirette de bizleri bulacaktır. İnşallah gittiğiniz yerlerde başarılı olursunuz. Allah işinizi rast getirsin, yolunuz açık olsun. Bizim kapımız her zaman açık, bizde sizleri bekleriz. Yakınlarda olur iseniz eğer görmek isteriz. Sizleri de yol güzergâhında olur isek mutlaka ziyaret ederiz. Allaha emanet olun, hakkınızı helal edin” ifadelerini kullandı.   Konuşmasının ardından Vali Sarıfakıoğulları, görev yerleri değişen kaymakamlara,  Halk Eğitim Merkezi Kurslarında hazırlanan Giresun’un simgesi olan Fındık Çotanak işlemeli hediye verdi.   Düzenlenen Veda Yemeğine; Vali Harun Sarıfakıoğulları, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit, Vali Yardımcıları Recep Uzal ve Metin Maytalman,  İl Jandarma Komutanı J. Alb. B.Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, Çamoluk Kaymakamı Mustafa Demir, Çanakçı Kaymakam Vekili Celal Nuri Kofoğlu, Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Keşap Kaymakamı Rasim Belge, Piraziz Kaymakam Vekili Okan Yenidünya, Şebinkarahisar Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ve Tirebolu Kaymakam Vekili Abdullah Şahin katıldı.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Cumhurbaşkanlığının, 01 Eylül 2018 tarih ve 30522 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan 31/08/2018 tarih ve 2018/157 Karar, 3 Sayılı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince görev yerleri değişen kaymakamlarla veda yemeğinde bir araya geldi.

Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde 06 Eylül Perşembe akşamı saat 19.00 da düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Vali Sarıfakıoğulları; idareciliğin hizmet aşkıyla yapılan bir meslek olduğunu belirterek, “Mesleğimiz hizmet aşkını hiçbir zaman kaybetmeyeceğimiz bir meslek. Bu heyecanı kaybettiğimizi htiğimiz an sadece meslekten değil, hayattan da kopmuş oluyoruz. O nedenle bu meslek aşkımız görev yaptığımız yer neresi olursa olsun eksilmeden devam etmeli. İnsanlar bizden çok şey bekliyor. Onların bu beklentilerini karşılayabildiğimiz ölçüde devletin varlığını htiriyoruz. Devleti yüceltmiş oluyoruz. O nedenle sizlerden özveri bekliyoruz. Bu bizim görevimiz. Doğruluk bu işin özünde var. Hakka girmemek, helali haramı ayırmak özünde var. Bunları bundan önce olduğu gibi bundan sonrada aynı şekilde hassasiyetle dikkat edeceğiz. Vatandaşa hizmeti Allah rızası için yatığımızda bunun maddi manevi her açıdan zenginliği inşallah karşılık olarak bu dünyada da ahirette de bizleri bulacaktır. İnşallah gittiğiniz yerlerde başarılı olursunuz. Allah işinizi rast getirsin, yolunuz açık olsun. Bizim kapımız her zaman açık, bizde sizleri bekleriz. Yakınlarda olur iseniz eğer görmek isteriz. Sizleri de yol güzergâhında olur isek mutlaka ziyaret ederiz. Allaha emanet olun, hakkınızı helal edin” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmasının ardından Vali Sarıfakıoğulları, görev yerleri değişen kaymakamlara,  Halk Eğitim Merkezi Kurslarında hazırlanan Giresun’un simgesi olan Fındık Çotanak işlemeli hediye verdi.

 

Düzenlenen Veda Yemeğine; Vali Harun Sarıfakıoğulları, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit, Vali Yardımcıları Recep Uzal ve Metin Maytalman,  İl Jandarma Komutanı J. Alb. B.Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, Çamoluk Kaymakamı Mustafa Demir, Çanakçı Kaymakam Vekili Celal Nuri Kofoğlu, Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Keşap Kaymakamı Rasim Belge, Piraziz Kaymakam Vekili Okan Yenidünya, Şebinkarahisar Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ve Tirebolu Kaymakam Vekili Abdullah Şahin katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.