Vali Giresun’a önemli hizmetler yapacak

GÜNDEM 14.08.2017 - 11:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2299+ kez okundu.
 

Vali Giresun’a önemli hizmetler yapacak

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu..
..."Devleti temsil düşüncesiyle ve kamu adına görev anlayışıyla ilimize hizmet eden bütün yöneticilerimizle uyum ve işbirliği içinde çalışacağız. Söz konusu olan Giresun’sa gerisi teferruat" dedi. İl protokolünü ziyaret programı kapsamında, bir süre önce göreve başlayan Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları'nı makamında ziyaret eden Bektaşoğlu, Vali Sarıfakıoğulları'na görevinde başarılar diledi. 'Valiyle çok yararlı bir görüşme yaptım' diyen Bektaşoğlu yaptığı açıklamada, "Giresun'la ilgili sorunları ve gündeme alınmasını istediğimiz konuları görüştük. Kendisinin ilimizle ilgili önemli hizmetler yapacağına inanıyorum. İzlenimim bu yönde.  Özellikle her Çarşamba günü Halk Günü düzenlemesi ve kendisine iletilen sorunların çözümü için çaba harcaması, yoksul, yardıma muhtaçlara şehit, gazi ailelerine yaptığı ziyaretlerle devletin şevkatini htirmesi, iyi bir noktadan başladığını gösteriyor. Bizler de kendisine talep ettiği konularda yardımcı olacağız" ifadesini kullandı. Milletvekili Bektaşoğlu, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan ve Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç'ı da ziyaret etti. 
CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu..

..."Devleti temsil düşüncesiyle ve kamu adına görev anlayışıyla ilimize hizmet eden bütün yöneticilerimizle uyum ve işbirliği içinde çalışacağız. Söz konusu olan Giresun’sa gerisi teferruat" dedi.

İl protokolünü ziyaret programı kapsamında, bir süre önce göreve başlayan Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları'nı makamında ziyaret eden Bektaşoğlu, Vali Sarıfakıoğulları'na görevinde başarılar diledi.

'Valiyle çok yararlı bir görüşme yaptım' diyen Bektaşoğlu yaptığı açıklamada, "Giresun'la ilgili sorunları ve gündeme alınmasını istediğimiz konuları görüştük. Kendisinin ilimizle ilgili önemli hizmetler yapacağına inanıyorum. İzlenimim bu yönde.  Özellikle her Çarşamba günü Halk Günü düzenlemesi ve kendisine iletilen sorunların çözümü için çaba harcaması, yoksul, yardıma muhtaçlara şehit, gazi ailelerine yaptığı ziyaretlerle devletin şevkatini htirmesi, iyi bir noktadan başladığını gösteriyor. Bizler de kendisine talep ettiği konularda yardımcı olacağız" ifadesini kullandı.

Milletvekili Bektaşoğlu, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan ve Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç'ı da ziyaret etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.