Vali İadeyi Ziyaret Yaptı

GÜNDEM 23.11.2018 - 17:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2855+ kez okundu.
 

Vali İadeyi Ziyaret Yaptı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Piraziz Kaymakamı Akın Oruç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
22 Kasım Perşembe günü Piraziz ilçesini ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, 31 Ağustos 2018 tarihli ve 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile ilçeye atanan ve 27 Eylül 2018 tarihi itibariyle görevine başlayan Kaymakam Akın Oruç’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Kaymakam Oruç, ilçede yürütülen proje ve yatırımların son durumu hakkında Vali Sarıfakıoğulları'na brifing verdi. Ziyarette kaymakamlık bünyesindeki birimleri de ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, çalışanlara hayırlı mesailer dileyerek, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Piraziz Kaymakamı Akın Oruç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

22 Kasım Perşembe günü Piraziz ilçesini ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, 31 Ağustos 2018 tarihli ve 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile ilçeye atanan ve 27 Eylül 2018 tarihi itibariyle görevine başlayan Kaymakam Akın Oruç’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kaymakam Oruç, ilçede yürütülen proje ve yatırımların son durumu hakkında Vali Sarıfakıoğulları'na brifing verdi.

Ziyarette kaymakamlık bünyesindeki birimleri de ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, çalışanlara hayırlı mesailer dileyerek, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.