VALİ SARIFAKIOĞULLARI, GİRESUNSPOR’DA

SPOR 31.01.2019 - 16:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3919+ kez okundu.
 

VALİ SARIFAKIOĞULLARI, GİRESUNSPOR’DA

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Spor Kulübünü ziyaret ederek, göreve yeni başlayan Giresun Spor Kulübü yönetimine iade-i ziyarete bulundu.
Vali Sarıfakıoğulları, Aksu Mahallesinde ki Giresun Spor Tesislerine gerçekleştirdiği ziyarette, 27 Aralık 2018 tarihinde yönetime yeni seçilen ve 14 Ocak Pazartesi günü Makamında kabul ettiği Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren ve yönetim kurulu üyeleri ile kulübün son durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.  Giresunspor Kulübünde 7 Ocak’ta göreve başlayan Teknik Direktör Ümit Özat’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Vali Sarıfakıoğulları, Özat’tan takımın son durumu ve çalışmaları hakkında bilgi alarak, başarılar diledi.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Spor Kulübünü ziyaret ederek, göreve yeni başlayan Giresun Spor Kulübü yönetimine iade-i ziyarete bulundu.

Vali Sarıfakıoğulları, Aksu Mahallesinde ki Giresun Spor Tesislerine gerçekleştirdiği ziyarette, 27 Aralık 2018 tarihinde yönetime yeni seçilen ve 14 Ocak Pazartesi günü Makamında kabul ettiği Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren ve yönetim kurulu üyeleri ile kulübün son durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

Giresunspor Kulübünde 7 Ocak’ta göreve başlayan Teknik Direktör Ümit Özat’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Vali Sarıfakıoğulları, Özat’tan takımın son durumu ve çalışmaları hakkında bilgi alarak, başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.