Vali Sarıfakıoğlulları'na 28 Off-Road'dan ziyaret

GÜNDEM 30.11.2017 - 14:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4309+ kez okundu.
 

Vali Sarıfakıoğlulları'na 28 Off-Road'dan ziyaret

Vali Harun Sarıfakıoğulları, 28 Kasım Salı günü 28 Off-Road Kulübü üyelerini makamında kabul etti.
Vali Sarıfakıoğulları’na Giresun'da göreve başlamasından dolayı hayırlı olsun dileklerini ileten 28 Off-Road Kulübü Başkanı Rehber Uzunalioğlu ile üyeler İlker Yaraman, Hayri Uzunalioğlu ve Tevfik Uzun kulübün faaliyetleri hakkında bilgiler sundular.  Ziyaretin anısına 28 Off-Road Kulübü Başkan ve üyeleri Vali Sarıfakıoğulları’na üzerinde vali Sarıfakıoğulları'nın isminin yazılı olduğu kulübünün polar montunu takdim ettiler. 
Vali Harun Sarıfakıoğulları, 28 Kasım Salı günü 28 Off-Road Kulübü üyelerini makamında kabul etti.

Vali Sarıfakıoğulları’na Giresun'da göreve başlamasından dolayı hayırlı olsun dileklerini ileten 28 Off-Road Kulübü Başkanı Rehber Uzunalioğlu ile üyeler İlker Yaraman, Hayri Uzunalioğlu ve Tevfik Uzun kulübün faaliyetleri hakkında bilgiler sundular. 

Ziyaretin anısına 28 Off-Road Kulübü Başkan ve üyeleri Vali Sarıfakıoğulları’na üzerinde vali Sarıfakıoğulları'nın isminin yazılı olduğu kulübünün polar montunu takdim ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.