Vali Sarıfakıoğulları, GİMAS Heyetini Kabul Etti

GÜNDEM 27.09.2019 - 17:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2748+ kez okundu.
 

Vali Sarıfakıoğulları, GİMAS Heyetini Kabul Etti

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Motorlu Araç Satıcıları(GİMAS) Derneği Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.
Giresun il merkezinde oto galericilerin bir araya gelerek kurduğu GİMAS’ın Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Onur Canikli, 26 Eylül Perşembe günü saat 15.30’da Vali Harun Sarıfakıoğulları’nı makamında ziyaret ederek, derneğin kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgi aktardı. GİMAS Başkanı Canikli, Giresun’da motorlu araç satışıyla ilgili işletmelerini ve işyerlerinin sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde birlikte hareket etme kabiliyetini artırmak, sektörün sorunlarını ve taleplerini birlikte hareket ederek çözüme kavuşturulmasını sağlamak, daha iyi ve kaliteli hizmet sunumu için ortak noktada buluşmak üzere motorlu araç satıcıları olarak bir araya geldiklerini belirterek, Vali Sarıfakıoğulları’na ziyaretin anısına, Giresun yöresine özgü Serender maketi hediye ederken, Vali Sarıfakıoğulları’da Başkan Canikli’ye Serender kabartmalı pano hediye etti. Dernek Başkanı Canikli ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun diyen Vali Sarıfakıoğulları, sosyal hayata ve iş hayatında örgütlü hareket etmenin önemli bir aşama olduğunu söyleyerek, dernek yönetimine çalışmalarında ve iş hayatlarında başarılar diledi. Ziyarete, GİMAS Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Onur Canikli, Yönetim Kurulu Üyeleri; Erdal TOSLU, Fatih Karaca, Hasan Macara, Hüseyin Aydın, Mehmet Şenel, Mehmet Can Özkan, Uğur Karakılıç ve Uğur Şahin ile Giresun Makina Mühendisleri Odası Başkanı Muammer Usta katıldı.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Motorlu Araç Satıcıları(GİMAS) Derneği Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Giresun il merkezinde oto galericilerin bir araya gelerek kurduğu GİMAS’ın Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Onur Canikli, 26 Eylül Perşembe günü saat 15.30’da Vali Harun Sarıfakıoğulları’nı makamında ziyaret ederek, derneğin kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

GİMAS Başkanı Canikli, Giresun’da motorlu araç satışıyla ilgili işletmelerini ve işyerlerinin sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde birlikte hareket etme kabiliyetini artırmak, sektörün sorunlarını ve taleplerini birlikte hareket ederek çözüme kavuşturulmasını sağlamak, daha iyi ve kaliteli hizmet sunumu için ortak noktada buluşmak üzere motorlu araç satıcıları olarak bir araya geldiklerini belirterek, Vali Sarıfakıoğulları’na ziyaretin anısına, Giresun yöresine özgü Serender maketi hediye ederken, Vali Sarıfakıoğulları’da Başkan Canikli’ye Serender kabartmalı pano hediye etti.

Dernek Başkanı Canikli ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun diyen Vali Sarıfakıoğulları, sosyal hayata ve iş hayatında örgütlü hareket etmenin önemli bir aşama olduğunu söyleyerek, dernek yönetimine çalışmalarında ve iş hayatlarında başarılar diledi.

Ziyarete, GİMAS Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Onur Canikli, Yönetim Kurulu Üyeleri; Erdal TOSLU, Fatih Karaca, Hasan Macara, Hüseyin Aydın, Mehmet Şenel, Mehmet Can Özkan, Uğur Karakılıç ve Uğur Şahin ile Giresun Makina Mühendisleri Odası Başkanı Muammer Usta katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.