Vali Sarıfakıoğulları halkın içinde

GÜNDEM 19.02.2018 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3107+ kez okundu.
 

Vali Sarıfakıoğulları halkın içinde

Vali Harun Sarıfakıoğulları, sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek, hal ve hatırlarını sormaya devam ediyor.
Vali Sarıfakıoğulları, her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen köy ve mahalle ziyaretleri çerçevesinde 'Vatandaş Buluşmaları' toplantılarının yanı sıra hafta için her akşam gerçekleştirdiği aile ziyaretleri dışında, her fırsatta vatandaşların arasına karışarak onların hatırlarını sorup, dertlerini dinliyor.  Kızılay Giresun Kan Bağış Merkezi tarafından başlatılan ve üç gün süren 'Kan Bağışı' kampanyasına destek vermek üzere Giresun Atatürk Meydanına giden Vali Sarıfakıoğulları, buradaki programının ardından Atatürk Bulvarı yan yol üzerinden yaklaşık 2 km'lik yolu, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Murat Yakın ve İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’la birlikte Valilik binasına kadar yürüyerek gitti.  Vali Sarıfakıoğulları, yol boyunca karşılaştığı; vatandaşları, emniyet personellerini, balıkçıları ve diğer esnafları selamladıktan sonra, samimi bir hava içerisinde sohbet ederek, hal ve hatırlarını sordu.
Vali Harun Sarıfakıoğulları, sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek, hal ve hatırlarını sormaya devam ediyor.

Vali Sarıfakıoğulları, her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen köy ve mahalle ziyaretleri çerçevesinde 'Vatandaş Buluşmaları' toplantılarının yanı sıra hafta için her akşam gerçekleştirdiği aile ziyaretleri dışında, her fırsatta vatandaşların arasına karışarak onların hatırlarını sorup, dertlerini dinliyor. 

Kızılay Giresun Kan Bağış Merkezi tarafından başlatılan ve üç gün süren 'Kan Bağışı' kampanyasına destek vermek üzere Giresun Atatürk Meydanına giden Vali Sarıfakıoğulları, buradaki programının ardından Atatürk Bulvarı yan yol üzerinden yaklaşık 2 km'lik yolu, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Murat Yakın ve İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’la birlikte Valilik binasına kadar yürüyerek gitti. 

Vali Sarıfakıoğulları, yol boyunca karşılaştığı; vatandaşları, emniyet personellerini, balıkçıları ve diğer esnafları selamladıktan sonra, samimi bir hava içerisinde sohbet ederek, hal ve hatırlarını sordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.