Vali Sarıfakıoğulları’ndan gazetemize plaket

GÜNDEM 01.10.2018 - 18:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2506+ kez okundu.
 

Vali Sarıfakıoğulları’ndan gazetemize plaket

Giresun Lezzetleri Şenliği’nin geniş kitlelere duyurulması için yazılı ve görsel medya üzerinden, etkinliğin tanıtımını yapan medya kuruluşlarına Vali Harun Sarıfakıoğulları tarafından birer teşekkür plaketi verildi.
Giresun Merkez Gemiler Çekeği Mahallesi, Yalı Mevkiinde şenlik alanının yer aldığı Botanik Bahçe’de 28 Eylül Cuma akşamı gerçekleştirilen plaket töreninde bir konuşma yapan Vali Sarıfakıoğulları, “Yazılı basınımıza, görsel basınımıza ve sosyal medya üzerinden şenliğin tanıtımına katkı sunan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Aslında onlar gönüllü olarak bir haftadır her gün ara vermeden bu şenliğin duyurulması konusunda bizim gözümüz oldular. Aslında Giresun’un gözü ve kulağı oldular.  Onlara her zaman olduğu gibi çok teşekkür ediyorum ve onları çok sevdiğimi ifade etmek istiyorum” diyerek Giresun Lezzetleri Şenliği’nin geniş kitlelere duyurulması ve tanıtımı için yazılı ve görsel duyurularla katkı sağlayan medya kuruluşları ile etkinlik haberlerinin kamuoyuna aktarılmasını sağlayan basın mensuplarına teşekkür etti. Yıldız Haber Gazetesi adına Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız plaketini Vali Sarıfakıoğulları’ndan aldı.  
Giresun Lezzetleri Şenliği’nin geniş kitlelere duyurulması için yazılı ve görsel medya üzerinden, etkinliğin tanıtımını yapan medya kuruluşlarına Vali Harun Sarıfakıoğulları tarafından birer teşekkür plaketi verildi.

Giresun Merkez Gemiler Çekeği Mahallesi, Yalı Mevkiinde şenlik alanının yer aldığı Botanik Bahçe’de 28 Eylül Cuma akşamı gerçekleştirilen plaket töreninde bir konuşma yapan Vali Sarıfakıoğulları, “Yazılı basınımıza, görsel basınımıza ve sosyal medya üzerinden şenliğin tanıtımına katkı sunan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Aslında onlar gönüllü olarak bir haftadır her gün ara vermeden bu şenliğin duyurulması konusunda bizim gözümüz oldular. Aslında Giresun’un gözü ve kulağı oldular.  Onlara her zaman olduğu gibi çok teşekkür ediyorum ve onları çok sevdiğimi ifade etmek istiyorum” diyerek Giresun Lezzetleri Şenliği’nin geniş kitlelere duyurulması ve tanıtımı için yazılı ve görsel duyurularla katkı sağlayan medya kuruluşları ile etkinlik haberlerinin kamuoyuna aktarılmasını sağlayan basın mensuplarına teşekkür etti.

Yıldız Haber Gazetesi adına Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız plaketini Vali Sarıfakıoğulları’ndan aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.