Vali Sarıfakıoğulları’ndan PTT’ye kutlama

SİYASET 23.10.2019 - 17:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2539+ kez okundu.
 

Vali Sarıfakıoğulları’ndan PTT’ye kutlama

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 23 Ekim Çarşamba günü Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) 179’uncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla PTT Başmüdürü Osman Tekin ve beraberindekileri makamında kabul etti.
Vali Sarıfakıoğulları’na kurum ve çalışmaları hakkında bilgi sunan Başmüdür Tekin, 1840 yılından bu yana kesintisiz şekilde halkımızın hizmetinde bulunan PTT’nin, posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde hizmet verdiğini söyledi.  Tekin; 179 yıllık bilgi ve birikimi, 43 bini aşkın çalışanı ve 5 bini aşkın hizmet noktası ile vatandaşlara hizmet veren PTT’nin, büyük bir aile olmanın htirdiği güvenle inovasyon, AR-GE ve dijitalleşmeyi ön planda tutarak bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini sözlerine ekledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Sarıfakıoğulları, PTT’nin 179’uncu kuruluş yıldönümünü kutlayarak, Başmüdür Tekin ve PTT çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 23 Ekim Çarşamba günü Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) 179’uncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla PTT Başmüdürü Osman Tekin ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Vali Sarıfakıoğulları’na kurum ve çalışmaları hakkında bilgi sunan Başmüdür Tekin, 1840 yılından bu yana kesintisiz şekilde halkımızın hizmetinde bulunan PTT’nin, posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde hizmet verdiğini söyledi. 

Tekin; 179 yıllık bilgi ve birikimi, 43 bini aşkın çalışanı ve 5 bini aşkın hizmet noktası ile vatandaşlara hizmet veren PTT’nin, büyük bir aile olmanın htirdiği güvenle inovasyon, AR-GE ve dijitalleşmeyi ön planda tutarak bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Sarıfakıoğulları, PTT’nin 179’uncu kuruluş yıldönümünü kutlayarak, Başmüdür Tekin ve PTT çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.