Vali Sarıfakıoğulları OSB'nin yeni başkanı oldu

27.07.2017 - 15:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3326+ kez okundu.
 

Vali Sarıfakıoğulları OSB'nin yeni başkanı oldu

Giresun 2. OSB Müteşebbis heyet ve yönetim kurulu toplantısı Pazartesi günü gerçekleşti.
Toplantıda Giresun'da yeni atanan Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyet ve yönetim kurulu başkanlığına seçildi. Vali Sarıfakıoğulları ve OSB yönetimi kurulu üyeleri, organize sanayi bölgesindeki altyapı çalışmalarını ve Egessa hazır mutfak, Uniteks Tekstil ve Mola Tekstil firmalarının OSB içerisindeki yatırımlarını yerinde incelediler. OSB alanında yatırımcılar ve yapılan işlerle ilgili Vali Sarıfakıoğulları'na bilgi veren OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, sunum ve brifingine Bulacak Ticaret Odası konferans salonunda devam etti. Burada OSB kurulduğundan bugüne OSB’nin geçirdiği süreçleri anlatan ve soruları yanıtlayan Yılmaz, bundan sonraki etaplarda da OSB'de neler yapılacağı ile ilgili bilgi verdi.
Giresun 2. OSB Müteşebbis heyet ve yönetim kurulu toplantısı Pazartesi günü gerçekleşti.

Toplantıda Giresun'da yeni atanan Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyet ve yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Vali Sarıfakıoğulları ve OSB yönetimi kurulu üyeleri, organize sanayi bölgesindeki altyapı çalışmalarını ve Egessa hazır mutfak, Uniteks Tekstil ve Mola Tekstil firmalarının OSB içerisindeki yatırımlarını yerinde incelediler.

OSB alanında yatırımcılar ve yapılan işlerle ilgili Vali Sarıfakıoğulları'na bilgi veren OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, sunum ve brifingine Bulacak Ticaret Odası konferans salonunda devam etti. Burada OSB kurulduğundan bugüne OSB’nin geçirdiği süreçleri anlatan ve soruları yanıtlayan Yılmaz, bundan sonraki etaplarda da OSB'de neler yapılacağı ile ilgili bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.