VALİ ÜNLÜ, 2. OSB’NİN YENİ BAŞKANI OLDU

GÜNDEM 24.07.2020 - 16:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3540+ kez okundu.
 

VALİ ÜNLÜ, 2. OSB’NİN YENİ BAŞKANI OLDU

Giresun Valisi Enver Ünlü 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu.
Bulancak Kaymakamlığı’na yaptığı ziyaretin ardından Bulancak 2.OSB Müdürlüğüne de ziyarette bulunan Vali Ünlü, başkanlığını yaptığı toplantıda Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi. Vali Ünlü, 2. OSB’nin çalışmaları hakkında Bölge Müdürü Mete Bahadır Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinden brifing aldı. OSB yönetimi kurulu üyeleri ile birlikte  organize sanayi bölgesindeki altyapı çalışmalarını ve Yavuz Gıda, Yavuzkan Hazel Gıda ve Mardoba Tekstil firmalarını da ziyaret eden Vali Ünlü 2. OSB içerisindeki yatırımlarını yerinde inceledi.
Giresun Valisi Enver Ünlü 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu.

Bulancak Kaymakamlığı’na yaptığı ziyaretin ardından Bulancak 2.OSB Müdürlüğüne de ziyarette bulunan Vali Ünlü, başkanlığını yaptığı toplantıda Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi.

Vali Ünlü, 2. OSB’nin çalışmaları hakkında Bölge Müdürü Mete Bahadır Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinden brifing aldı.

OSB yönetimi kurulu üyeleri ile birlikte  organize sanayi bölgesindeki altyapı çalışmalarını ve Yavuz Gıda, Yavuzkan Hazel Gıda ve Mardoba Tekstil firmalarını da ziyaret eden Vali Ünlü 2. OSB içerisindeki yatırımlarını yerinde inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.