VALİ ÜNLÜ’YE HEMŞEHRİLERİNDEN ZİYARET

GÜNDEM 28.07.2020 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3152+ kez okundu.
 

VALİ ÜNLÜ’YE HEMŞEHRİLERİNDEN ZİYARET

Giresun Valisi Enver Ünlü, Çorum ilinden “hayırlı olsun” ziyaretine gelen misafirlerini ağırladı.
AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu,  Çorum Belediye Başkanı Halil İbrâhim Aşgın, Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ve Çorum Bayat İlçe Belediye Başkanı Ekrem Ünlü bugün,  Vali Enver Ünlü’yü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette misafirleri ile bir süre sohbet eden Vali Ünlü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.
Giresun Valisi Enver Ünlü, Çorum ilinden “hayırlı olsun” ziyaretine gelen misafirlerini ağırladı.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu,  Çorum Belediye Başkanı Halil İbrâhim Aşgın, Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ve Çorum Bayat İlçe Belediye Başkanı Ekrem Ünlü bugün,  Vali Enver Ünlü’yü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette misafirleri ile bir süre sohbet eden Vali Ünlü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.