VALİ ÜNLÜ’YE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

SİYASET 24.06.2020 - 17:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3690+ kez okundu.
 

VALİ ÜNLÜ’YE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Giresun Valisi Enver Ünlü, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
Vali Ünlü, kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile yeni tip koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında sosyal mesafe kurallarına uygun olarak Valilik Toplantı Salonunda, bir araya gelirken, yönetim kurulu üyeleri de sırayla kendilerini tanıtarak, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Vali Ünlü. Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Başer ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi.  
Giresun Valisi Enver Ünlü, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Vali Ünlü, kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile yeni tip koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında sosyal mesafe kurallarına uygun olarak Valilik Toplantı Salonunda, bir araya gelirken, yönetim kurulu üyeleri de sırayla kendilerini tanıtarak, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Vali Ünlü. Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Başer ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.