Vali vekili vatandaşları dinledi

GÜNDEM 12.10.2017 - 14:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2570+ kez okundu.
 

Vali vekili vatandaşları dinledi

Her Çarşamba olduğu gibi bu Çarşamba da 'Vatandaş Buluşmaları' adı altında Giresun Valiliğinde toplantı yapıldı.
Vali Vekili Metin Maytalman başkanlığında 11 Ekim Çarşamba günü saat 12:00’de Valilik Toplantı Salonunda basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda vatandaşlar doğrudan istek, şikâyet ve önerilerini dile getirdiler. Her hafta Çarşamba günleri düzenli olarak öğleden önce; vatandaşların istek, öneri ve şikâyetlerini alıp, değerlendirmek, toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmak amacıyla, basına kapalı olarak gerçekleştirilen 'Vatandaş Buluşmaları' toplantısında bu hafta da vatandaşların istek, öneri ve şikâyetleri aldındı. Toplantıya ilgili daire amirleri de en üst düzeyde iştirak ettiler.
Her Çarşamba olduğu gibi bu Çarşamba da 'Vatandaş Buluşmaları' adı altında Giresun Valiliğinde toplantı yapıldı.

Vali Vekili Metin Maytalman başkanlığında 11 Ekim Çarşamba günü saat 12:00’de Valilik Toplantı Salonunda basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda vatandaşlar doğrudan istek, şikâyet ve önerilerini dile getirdiler.

Her hafta Çarşamba günleri düzenli olarak öğleden önce; vatandaşların istek, öneri ve şikâyetlerini alıp, değerlendirmek, toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmak amacıyla, basına kapalı olarak gerçekleştirilen 'Vatandaş Buluşmaları' toplantısında bu hafta da vatandaşların istek, öneri ve şikâyetleri aldındı. Toplantıya ilgili daire amirleri de en üst düzeyde iştirak ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.