VALİ ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLIYOR

GÜNDEM 22.07.2020 - 15:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3520+ kez okundu.
 

VALİ ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLIYOR

Giresun Eğitime Destek Platform sorumlusu Abdullah Önal ve platform üyeleri Vali Enver Ünlü’yü ziyaret etti.
Platform sorumlusu Önal, Vali Ünlü'ye  Platformda yer alan Sivil Toplum Kuruluşları ve yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı (Doğa Koruma ve Milli Parklar) 12. Bölge Müdürü Ahmet Usta, Vali Enver Ünlü’yü makamında ziyaret etti. Ziyarette; Doğa Koruma ve Milli Parklar Giresun Şube Müdürü Ali Hıdır’da hazır bulundu. Vali Ünlü, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Giresun Eğitime Destek Platformuna ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bölge Müdürü Ahmet Usta, Doğa Koruma ve Milli Parklar Giresun Şube Müdürü Ali Hıdır’a çalışmalarında başarılar diledi.
Giresun Eğitime Destek Platform sorumlusu Abdullah Önal ve platform üyeleri Vali Enver Ünlü’yü ziyaret etti.

Platform sorumlusu Önal, Vali Ünlü'ye  Platformda yer alan Sivil Toplum Kuruluşları ve yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı (Doğa Koruma ve Milli Parklar) 12. Bölge Müdürü Ahmet Usta, Vali Enver Ünlü’yü makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Doğa Koruma ve Milli Parklar Giresun Şube Müdürü Ali Hıdır’da hazır bulundu.

Vali Ünlü, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Giresun Eğitime Destek Platformuna ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bölge Müdürü Ahmet Usta, Doğa Koruma ve Milli Parklar Giresun Şube Müdürü Ali Hıdır’a çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.