VALİLİK; ‘GEREKLİ TEDBİRLER ALINACAK’

GÜNDEM 07.08.2020 - 17:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3516+ kez okundu.
 

VALİLİK; ‘GEREKLİ TEDBİRLER ALINACAK’

6 Ağustos Perşembe günü gazetemizde yer alan ‘Gecesi Gündüzü Farklı’ haberimize Giresun Valiliğinden cevap geldi.
Valilik tarafından yapılan açıklama şu şekilde; ‘Bulancak ilçesinde yerel olarak faaliyet gösteren, 06.08.2020 tarihli Yıldız Gazetesi ana sayfasında, ‘GECESİ, GÜNDÜZÜ FARKLI’haber başlığıyla; Bulancak Öğretmenevi karşısında bulunan otoparkta bazı şahısların yüksek sesli müzik yayını yapmak ve alkol almak suretiyle çevreye rahatsızlık verdiği haber üzerine, İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yapılan araştırmalarda, daha önce bahse konu yer için,  04.06.2020 ile 02.08.2020 tarih aralığında, Emniyet Müdürlüğü haber merkezi aracılığıyla (7) ayrı ihbar kaydı alındığı ve ihbarların tamamında emniyet güçlerinin olay yerine yönlendirilmesi suretiyle şahısların men edildiği telsiz kayıtlarının tetkikinden anlaşılmıştır. Bu konuyla ilgili 01.06.2020 tarih ve saat: 03.30 sıralarında (3) şahsa 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu 32. Maddesi gereğince 392 TL idari işlem yapıldığı tespit edilmiştir. Ayrıca haber tarihinden sonra,  bahse konu yer, gerek bir müddet sabit beklemek,  gerekse sık sık kontrol edilmek şartıyla Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından denetlenecektir’ denildi. Ayrıca Giresun Valisi Enver Ünlü’nün talimatları doğrultusunda bahse konu üzerinde gerekli tedbirlerin alınması istenirken, kontrollerin daha sık yapılacağı belirtildi.  
6 Ağustos Perşembe günü gazetemizde yer alan ‘Gecesi Gündüzü Farklı’ haberimize Giresun Valiliğinden cevap geldi.

Valilik tarafından yapılan açıklama şu şekilde; ‘Bulancak ilçesinde yerel olarak faaliyet gösteren, 06.08.2020 tarihli Yıldız Gazetesi ana sayfasında, ‘GECESİ, GÜNDÜZÜ FARKLI’haber başlığıyla; Bulancak Öğretmenevi karşısında bulunan otoparkta bazı şahısların yüksek sesli müzik yayını yapmak ve alkol almak suretiyle çevreye rahatsızlık verdiği haber üzerine, İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yapılan araştırmalarda, daha önce bahse konu yer için,  04.06.2020 ile 02.08.2020 tarih aralığında, Emniyet Müdürlüğü haber merkezi aracılığıyla (7) ayrı ihbar kaydı alındığı ve ihbarların tamamında emniyet güçlerinin olay yerine yönlendirilmesi suretiyle şahısların men edildiği telsiz kayıtlarının tetkikinden anlaşılmıştır.

Bu konuyla ilgili 01.06.2020 tarih ve saat: 03.30 sıralarında (3) şahsa 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu 32. Maddesi gereğince 392 TL idari işlem yapıldığı tespit edilmiştir.

Ayrıca haber tarihinden sonra,  bahse konu yer, gerek bir müddet sabit beklemek,  gerekse sık sık kontrol edilmek şartıyla Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından denetlenecektir’ denildi.

Ayrıca Giresun Valisi Enver Ünlü’nün talimatları doğrultusunda bahse konu üzerinde gerekli tedbirlerin alınması istenirken, kontrollerin daha sık yapılacağı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.