Valilikte uyuşturucuyla mücadele toplantısı

GÜNDEM 12.11.2018 - 17:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2563+ kez okundu.
 

Valilikte uyuşturucuyla mücadele toplantısı

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantı, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında yapıldı.
Valilik Toplantı Salonunda; uyuşturucu sorunu, uyuşturucu sorununun boyutları ve uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülecek faaliyetleri ve tedbirler ele alındı.  Toplantıda; ilimizde, uyuşturucu ile mücadele eden ilgili kurumlar arasındaki işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla Giresun Valiliği bünyesinde kurulan, İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu’nun hazırladığı ‘İl Uyuşturucu Eylem Planı’ görüşüldü.  Vali Sarıfakıoğulları, uyuşturucuyla mücadelede tüm birimlerin birbirileriyle koordineli olarak ortak bir çalışma içinde olmalarının gerekliliğine vurgu yaparak, uyuşturucu ile yapılan mücadelenin hedefine ulaşması için ilgili birimlerin titiz bir şekilde çalışarak, her türlü tedbiri alması talimatı verdi.  Toplantıya iştirak eden katılımcılar da söz alarak uyuşturucuyla mücadele kapsamında kendi kurumları tarafından yapılan çalışmaları aktardı.  
Uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantı, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda; uyuşturucu sorunu, uyuşturucu sorununun boyutları ve uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülecek faaliyetleri ve tedbirler ele alındı. 

Toplantıda; ilimizde, uyuşturucu ile mücadele eden ilgili kurumlar arasındaki işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla Giresun Valiliği bünyesinde kurulan, İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu’nun hazırladığı ‘İl Uyuşturucu Eylem Planı’ görüşüldü. 

Vali Sarıfakıoğulları, uyuşturucuyla mücadelede tüm birimlerin birbirileriyle koordineli olarak ortak bir çalışma içinde olmalarının gerekliliğine vurgu yaparak, uyuşturucu ile yapılan mücadelenin hedefine ulaşması için ilgili birimlerin titiz bir şekilde çalışarak, her türlü tedbiri alması talimatı verdi. 

Toplantıya iştirak eden katılımcılar da söz alarak uyuşturucuyla mücadele kapsamında kendi kurumları tarafından yapılan çalışmaları aktardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.