'Valimiz Giresun'u daha da ileriye götürecektir'

SİYASET 12.07.2017 - 12:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 6148+ kez okundu.
 

'Valimiz Giresun'u daha da ileriye götürecektir'

Başbakan Yardımcısı hemşerimiz Nurettin Canikli, göreve başlayan Vali Harun Sarıfakıoğulları'nı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Başbakan Yardımcısı Canikli ve eşi Hatice Canikli, 7 Temmuz Cuma günü akşam saat 20.45’de Giresun Valiliğini ziyaret ederek göreve yeni başlayan Vali Harun Sarıfakıoğulları’nı tebrik ederek başarılar diledi.  Canikli ve eşi Hatice Canikli, Valilik protokol girişinde; il protokolü tarafından çiçeklerle karşılandı.  Karşılama töreninin ardından Makam Katkına çıkan Başbakan Yardımcısı Canikli, Valilik Şeref Defterine ziyaret sebebini yazarak imzaladı.  Canikli, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Sayın Valimiz, Giresun’a Vali olarak görevlendirildi. Kendisine başarılar diliyorum. İnşallah Giresun’a Giresunlulara çok önemli hizmetler ifa edecek, buna yürekten inanıyorum. Hem makamında tebrik etmek hem de çalışmalarında başarı dilemek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Giresun’un son yılarda ortaya koyduğu o büyüme, gelişme sürecini inşallah daha da ileriye götürecek" dedi.  
Başbakan Yardımcısı hemşerimiz Nurettin Canikli, göreve başlayan Vali Harun Sarıfakıoğulları'nı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Canikli ve eşi Hatice Canikli, 7 Temmuz Cuma günü akşam saat 20.45’de Giresun Valiliğini ziyaret ederek göreve yeni başlayan Vali Harun Sarıfakıoğulları’nı tebrik ederek başarılar diledi. 

Canikli ve eşi Hatice Canikli, Valilik protokol girişinde; il protokolü tarafından çiçeklerle karşılandı. 

Karşılama töreninin ardından Makam Katkına çıkan Başbakan Yardımcısı Canikli, Valilik Şeref Defterine ziyaret sebebini yazarak imzaladı. 

Canikli, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Sayın Valimiz, Giresun’a Vali olarak görevlendirildi. Kendisine başarılar diliyorum. İnşallah Giresun’a Giresunlulara çok önemli hizmetler ifa edecek, buna yürekten inanıyorum. Hem makamında tebrik etmek hem de çalışmalarında başarı dilemek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Giresun’un son yılarda ortaya koyduğu o büyüme, gelişme sürecini inşallah daha da ileriye götürecek" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.