VANA AÇILINCA 8 BİN HANE DOĞALGAZ’A KAVUŞACAK!

GÜNDEM 01.10.2020 - 17:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2428+ kez okundu.
 

VANA AÇILINCA 8 BİN HANE DOĞALGAZ’A KAVUŞACAK!

BOTAŞ tarafından Bulancak Organize Sanayi Bölgesine getirilen doğalgaz, yapılan çalışma ile Bulancak’ta doğal gaz altyapısı tamamlanan bölgelerde kullanılabilecek.
AKSA Doğalgaz Giresun İşletme Müdürü Hakkı Kahya, Bulancak’ta 8 bin meskenin önünden doğalgaz geçtiğini kaydederek, içinde bulunduğumuz Ekim ayı içerisinde BOTAŞ tarafından ana iletim hattına gaz arzının sağlanması ile şehiriçinde imalatı tamamlanan dağıtım hatlarına doğalgaz verileceğini söyledi. Pazartesi günü itibarı ile Bulancak’ta abonelik işlemlerinin başladığını kaydeden Müdür Kahya, gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’a konuşarak, 12 milyon liralık doğal gaz altyapı yatırımı yaptıkları Bulancak’ta abonelik işlemlerini tamamlayıp iç tesisatlarını tamamlayan vatandaşların Ekim ayı içinde doğalgaz kullanmaya başlayabileceklerini ifade etti. Müdür Kahya açıklamasının devamında şöyle konuştu; “BOTAŞ tarafından 2. Organize Sanayi Bölesine getirilen ana iletim hattından alınacak doğal gazın şehir merkezine dağıtılması için yeraltı ve yerüstü tesisleri olmak üzere toplamda 12 milyon liralık alt yapı yatırımı yaptık. Yaptığımız imalatlarla birlikte Bulancak’ta yaklaşık 8 bin konuta gaz arzı sağlayabilecek imalat gerçekleştirdik. Bu sayede hat geçen meskenlerde ki vatandaşlar abone olmaları ve evlerinin içinde ki tesisatları yaptırmaları halinde doğalgaza kavuşacaklar. BOTAŞ’ın gazı vermesi ile birlikte Bulancak doğalgaza kavuşmuş olacak. Bize verilen bilgiye göre bulunduğumuz Ekim Ayı içerisinde doğalgazın verilmesi planlanıyor. Bu yüzden bizde Bulancak’ta abone merkezimizi açarak vatandaşların abone olmalarına kolaylık sağlıyoruz” ‘EN EKONOMİK YAKIT DOĞAL GAZ’ Doğalgazın en konforlu yakıt olduğuna ve yüksek yakıt giderlerinden kurtulmanın yolunun doğalgazdan geçtiğine işaret eden Müdür Kahya, solunan havanın kalitesini yükseltmek için Bulancak halkını doğalgaz kullanmaya davet etti.
BOTAŞ tarafından Bulancak Organize Sanayi Bölgesine getirilen doğalgaz, yapılan çalışma ile Bulancak’ta doğal gaz altyapısı tamamlanan bölgelerde kullanılabilecek.

AKSA Doğalgaz Giresun İşletme Müdürü Hakkı Kahya, Bulancak’ta 8 bin meskenin önünden doğalgaz geçtiğini kaydederek, içinde bulunduğumuz Ekim ayı içerisinde BOTAŞ tarafından ana iletim hattına gaz arzının sağlanması ile şehiriçinde imalatı tamamlanan dağıtım hatlarına doğalgaz verileceğini söyledi.

Pazartesi günü itibarı ile Bulancak’ta abonelik işlemlerinin başladığını kaydeden Müdür Kahya, gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’a konuşarak, 12 milyon liralık doğal gaz altyapı yatırımı yaptıkları Bulancak’ta abonelik işlemlerini tamamlayıp iç tesisatlarını tamamlayan vatandaşların Ekim ayı içinde doğalgaz kullanmaya başlayabileceklerini ifade etti.

Müdür Kahya açıklamasının devamında şöyle konuştu; “BOTAŞ tarafından 2. Organize Sanayi Bölesine getirilen ana iletim hattından alınacak doğal gazın şehir merkezine dağıtılması için yeraltı ve yerüstü tesisleri olmak üzere toplamda 12 milyon liralık alt yapı yatırımı yaptık. Yaptığımız imalatlarla birlikte Bulancak’ta yaklaşık 8 bin konuta gaz arzı sağlayabilecek imalat gerçekleştirdik. Bu sayede hat geçen meskenlerde ki vatandaşlar abone olmaları ve evlerinin içinde ki tesisatları yaptırmaları halinde doğalgaza kavuşacaklar. BOTAŞ’ın gazı vermesi ile birlikte Bulancak doğalgaza kavuşmuş olacak. Bize verilen bilgiye göre bulunduğumuz Ekim Ayı içerisinde doğalgazın verilmesi planlanıyor. Bu yüzden bizde Bulancak’ta abone merkezimizi açarak vatandaşların abone olmalarına kolaylık sağlıyoruz”

‘EN EKONOMİK YAKIT DOĞAL GAZ’

Doğalgazın en konforlu yakıt olduğuna ve yüksek yakıt giderlerinden kurtulmanın yolunun doğalgazdan geçtiğine işaret eden Müdür Kahya, solunan havanın kalitesini yükseltmek için Bulancak halkını doğalgaz kullanmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.