Vatandaş buluşmaları devam ediyor

GÜNDEM 02.11.2017 - 15:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3146+ kez okundu.
 

Vatandaş buluşmaları devam ediyor

Vali Harun Sarıfakıoğulları, 'Vatandaşla Buluşma' günleri çerçevesinde, Merkez Teyyaredüzü Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Giresun 19 Eylül İlkokulu Toplantı Salonunda 1 Kasım Çarşamba günü saat 15.30'da basına kapalı olarak gerçekleşen toplantı da mahalle sakinleriyle buluşan Vali Harun Sarıfakıoğulları, mahallelilerin dilek, sorun ve önerilerini dinledi.  Her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen mahalle toplantılarıyla, vatandaşların; istek, öneri, şikâyet ve sorunlarını ilk ağızdan, Vali Sarıfakıoğulları’na aktarma olanağı buluyorlar. Vatandaşların istek, öneri ve şikâyet gibi başvurularını, Valiliğe veya ilgili idari birimlere müracaatlarını beklemeden, doğrudan temas kurmak suretiyle, toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmasını sağlamak amacıyla her hafta Çarşamba günleri saat 11:00’de Valilikte, 15:30’da da mahallelerde Vatandaşla buluşma toplantıları düzenleniyor.
Vali Harun Sarıfakıoğulları, 'Vatandaşla Buluşma' günleri çerçevesinde, Merkez Teyyaredüzü Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Giresun 19 Eylül İlkokulu Toplantı Salonunda 1 Kasım Çarşamba günü saat 15.30'da basına kapalı olarak gerçekleşen toplantı da mahalle sakinleriyle buluşan Vali Harun Sarıfakıoğulları, mahallelilerin dilek, sorun ve önerilerini dinledi. 

Her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen mahalle toplantılarıyla, vatandaşların; istek, öneri, şikâyet ve sorunlarını ilk ağızdan, Vali Sarıfakıoğulları’na aktarma olanağı buluyorlar.

Vatandaşların istek, öneri ve şikâyet gibi başvurularını, Valiliğe veya ilgili idari birimlere müracaatlarını beklemeden, doğrudan temas kurmak suretiyle, toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmasını sağlamak amacıyla her hafta Çarşamba günleri saat 11:00’de Valilikte, 15:30’da da mahallelerde Vatandaşla buluşma toplantıları düzenleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.