VATANDAŞIN SESİNİ VALİ DUYUYOR

GÜNDEM 09.07.2018 - 09:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3870+ kez okundu.
 

VATANDAŞIN SESİNİ VALİ DUYUYOR

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları Fevzi Çakmak Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundu.
Vali Sarıfakıoğulları ve eşi Hanımefendi Aliye Serpil Sarıfakıoğulları ile birlikte  Senem Yaramış, Namık Kemal Başoğlu ve Hüseyin Saygılı’yı  Fevzi Çakmak Mahallesindeki evlerinde ayrı ayrı ziyaret ederek, hane  sakinleriyle bir süre sohbet etti ve sorunlarını dinledi.  Evlere misafir olan ve ev sakinleriyle samimi bir şekilde sohbet eden Vali Sarıfakıoğulları ve eşi, hasta olan hane sakinleriyle yakından ilgilenerek sorunların giderilmesi için ilgililere talimat verdi.  Vali Sarıfakıoğulları’nın ev ziyaretlerinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Kenan Yılmaz da hazır bulundu.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları Fevzi Çakmak Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundu.

Vali Sarıfakıoğulları ve eşi Hanımefendi Aliye Serpil Sarıfakıoğulları ile birlikte  Senem Yaramış, Namık Kemal Başoğlu ve Hüseyin Saygılı’yı  Fevzi Çakmak Mahallesindeki evlerinde ayrı ayrı ziyaret ederek, hane  sakinleriyle bir süre sohbet etti ve sorunlarını dinledi. 

Evlere misafir olan ve ev sakinleriyle samimi bir şekilde sohbet eden Vali Sarıfakıoğulları ve eşi, hasta olan hane sakinleriyle yakından ilgilenerek sorunların giderilmesi için ilgililere talimat verdi. 

Vali Sarıfakıoğulları’nın ev ziyaretlerinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Kenan Yılmaz da hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.