Vatandaşı derdini anlattı, Kaymakam gereğini yaptı

GÜNDEM 14.08.2017 - 11:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2291+ kez okundu.
 

Vatandaşı derdini anlattı, Kaymakam gereğini yaptı

Bulancak’a atandığı günden bu yana sürekli vatandaşla ilgili her konu ve sorunu çözmek için çalışan Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, 11 Ağustos Cuma günü yapılan 'Halk günü'nde de vatandaşın derdini dinledi ve gBağlantıerekli talimatları vererek çözülmesini istedi.
Bulancak İsmetpaşa Mahallesi muhtarlık evi önünde yapılan 'Halk günü'ne Mahalle Muhtarı İdris Şen ve mahalle sakinleri ile çevre esnafı da katıldı. 2 saate yakın devam eden Halk günü toplantısında Kaymakam Ulugölge, kendisine derdini anlatan herkesin sorununu can kulağı ile dinledi ve duruma göre her sorunun kısa, orta ve uzun vade’de çözülmesi için toplantıya katılan kamu kurum ve kuruluşlarının yetkililerine gereğinin yapılması konusunda talimatlarını iletti. Halk gününde bir konuşma yapan Kaymakam Ulugölge, "Biz yetkili makamlar olarak her zaman vatandaşın derdini dinlemek ve çözüm bulmak için varız. Bulancak ta her ay bir mahallemiz ve köyümüz de bu halk günleri toplantımızı yaparak vatandaşın derdini dinlemiş ve çözmek için gerekli çalışmaları yapacağız" dedi. İsmetpaşa Mahallesindeki Halk gününe Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Cihan Gültekin, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hacer Neslihan Turan, Vergi Dairesi Müdürü Ali Ulvi Yüksel, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü A.Kadir Tanrıverdi, İlçe Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Yanıkömer, SGK İlçe Müdürü Neşfika Yıldıran ve BDH Başhekimi Dr. İdris Kasap da katıldı.
Bulancak’a atandığı günden bu yana sürekli vatandaşla ilgili her konu ve sorunu çözmek için çalışan Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, 11 Ağustos Cuma günü yapılan 'Halk günü'nde de vatandaşın derdini dinledi ve gBağlantıerekli talimatları vererek çözülmesini istedi.

Bulancak İsmetpaşa Mahallesi muhtarlık evi önünde yapılan 'Halk günü'ne Mahalle Muhtarı İdris Şen ve mahalle sakinleri ile çevre esnafı da katıldı.

2 saate yakın devam eden Halk günü toplantısında Kaymakam Ulugölge, kendisine derdini anlatan herkesin sorununu can kulağı ile dinledi ve duruma göre her sorunun kısa, orta ve uzun vade’de çözülmesi için toplantıya katılan kamu kurum ve kuruluşlarının yetkililerine gereğinin yapılması konusunda talimatlarını iletti.

Halk gününde bir konuşma yapan Kaymakam Ulugölge, "Biz yetkili makamlar olarak her zaman vatandaşın derdini dinlemek ve çözüm bulmak için varız. Bulancak ta her ay bir mahallemiz ve köyümüz de bu halk günleri toplantımızı yaparak vatandaşın derdini dinlemiş ve çözmek için gerekli çalışmaları yapacağız" dedi.

İsmetpaşa Mahallesindeki Halk gününe Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Cihan Gültekin, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hacer Neslihan Turan, Vergi Dairesi Müdürü Ali Ulvi Yüksel, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü A.Kadir Tanrıverdi, İlçe Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Yanıkömer, SGK İlçe Müdürü Neşfika Yıldıran ve BDH Başhekimi Dr. İdris Kasap da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.