Vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi

GÜNDEM 17.08.2017 - 13:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3578+ kez okundu.
 

Vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi

Vali Harun Sarıfakıoğulları, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.
Giresun il merkezinde bulunan mahalleleri ziyaret ederek, ev ziyaretlerinde bulunan Vali Sarıfakıoğulları, vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi. Vali Sarıfakıoğulları, ziyaret ettiği mahalle ve evlerde vatandaşların kendisine ilettiği taleplerin karşılanması ve sorunlarının giderilmesi için; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Başkanlığı, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile ilgili diğer kurumlara talimat verdi. Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Vali Sarıfakıoğulları, ziyaret ettiği vatandaşlardan komşuluk ilişkilerini geliştirmeleri ve iyi komşuluk ilişkileri kurulmasına özen göstermelerini tavsiye ederek, fındık sezonu nedeniyle ürün sahibi olan çiftçilere de hayırlı bol kazançlar diledi.
Vali Harun Sarıfakıoğulları, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Giresun il merkezinde bulunan mahalleleri ziyaret ederek, ev ziyaretlerinde bulunan Vali Sarıfakıoğulları, vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.

Vali Sarıfakıoğulları, ziyaret ettiği mahalle ve evlerde vatandaşların kendisine ilettiği taleplerin karşılanması ve sorunlarının giderilmesi için; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Başkanlığı, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile ilgili diğer kurumlara talimat verdi.

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Vali Sarıfakıoğulları, ziyaret ettiği vatandaşlardan komşuluk ilişkilerini geliştirmeleri ve iyi komşuluk ilişkileri kurulmasına özen göstermelerini tavsiye ederek, fındık sezonu nedeniyle ürün sahibi olan çiftçilere de hayırlı bol kazançlar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.