VEFAT İLANLARI

VEFAT 16.04.2020 - 16:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3687+ kez okundu.
 

VEFAT İLANLARI

- Esenköy Kalegüney mahallesinden, Kuvaloğullarından Dursun Korkmaz’ın oğlu; Ali, Muammer ve Yücel Korkmaz’ın babaları İSMET KORKMAZ vefat etti. Cenazesi Perşembe günü saat 15:00’da Kalegüney Camiinde kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verildi. - Şeyhmusa köyünden Kesikoğullarından merhum Hasan Turan’ın kızı; merhum Kazım Kesik’in eşi; Ömer, Derya, Yıldız, Semahat, Sezgül ve Zeliha’nın anneleri; Selda Kesik’in kayınvalidesi FATMA KESİK vefat etti. Cenazesi Perşembe günü saat 15:00’da kılınacak cenaze namazından sonra Şeyhmusa köyünde toprağa verildi. - Bostanlı köyünden merhum Hamit ve Fatma oğlu, Ömer, Mehmet, Hatice Bayram ve Bostanlı köyü emekli imamı Kenan Yaslı’nın kardeşi İSMAİL YASLI vefat etti. Cenazesi Perşembe günü saat 11.00’da Bostanlı köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verildi. - Hisarkaya köyünden merhum Ahmet ve Şakire Bodur’un oğlu; Münire Bodur’un eşi; Birol, Sevgi ve Melike’nin babaları; Azmi, Dursun ve Mete’nin kayınpederi CEMİL BODUR vefat etti. Cenazesi Perşembe günü 15:00’da Hisarkaya köyünde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verildi. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

- Esenköy Kalegüney mahallesinden, Kuvaloğullarından Dursun Korkmaz’ın oğlu; Ali, Muammer ve Yücel Korkmaz’ın babaları İSMET KORKMAZ vefat etti. Cenazesi Perşembe günü saat 15:00’da Kalegüney Camiinde kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verildi.

- Şeyhmusa köyünden Kesikoğullarından merhum Hasan Turan’ın kızı; merhum Kazım Kesik’in eşi; Ömer, Derya, Yıldız, Semahat, Sezgül ve Zeliha’nın anneleri; Selda Kesik’in kayınvalidesi FATMA KESİK vefat etti. Cenazesi Perşembe günü saat 15:00’da kılınacak cenaze namazından sonra Şeyhmusa köyünde toprağa verildi.

- Bostanlı köyünden merhum Hamit ve Fatma oğlu, Ömer, Mehmet, Hatice Bayram ve Bostanlı köyü emekli imamı Kenan Yaslı’nın kardeşi İSMAİL YASLI vefat etti. Cenazesi Perşembe günü saat 11.00’da Bostanlı köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verildi.

- Hisarkaya köyünden merhum Ahmet ve Şakire Bodur’un oğlu; Münire Bodur’un eşi; Birol, Sevgi ve Melike’nin babaları; Azmi, Dursun ve Mete’nin kayınpederi CEMİL BODUR vefat etti. Cenazesi Perşembe günü 15:00’da Hisarkaya köyünde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.