VEKİLLER GİRESUN’UN SORUNLARINI GÖRÜŞTÜ

GÜNDEM 31.05.2020 - 17:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3622+ kez okundu.
 

VEKİLLER GİRESUN’UN SORUNLARINI GÖRÜŞTÜ

Ramazan bayramı sonrası Giresun’a gelen AK parti Giresun milletvekilleri Giresun’un sorunları ve yapılan yatırımlar ile yeni projeler ile ilgili bir dizi ziyaret yaparak görüş alışverişinde bulundu.
29 Mayıs Cuma günü yapılan ziyaretlerde milletvekilleri önce Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’yla bir araya geldi. Daha sonra ise Bulancak Belediyesini ziyaret eden milletvekilleri başkan Recep Yakar ile de görüştü. AK parti milletvekilleri Cemal Öztürk, Sabri Öztürk, Kadir Aydın,  Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İl Başkanı Kenan Tatlı, İl Genel Meclisi başkanı Ahmet Şahin, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nı makamında ziyaret ederek,  Giresun’da Kovid-19 sürecinde il genelindeki tedbirler, vakaların sayısı, vatandaşların tedbirlere uyup uymaması, salgında sıkıntı çeken vatandaşlarımızın talepleri, ilimizde devam eden ve yapılması planlanan yatırımların son durumları ve yapılması düşünülen yeni yatırımlar ile projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.  Giresun Valisi Sarıfakıoğulları, “Milletvekillerimiz ve Ak parti il başkanı ve il genel meclisi başkanımızın bu duyarlı düşüncelerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Giresun için ne yapılacaksa birlikte yapacağız. Her türlü talebimizde bizim yanımda oldular. Sorunları birlikte çözerek vatandaşımıza hizmet ediyoruz” dedi. AK parti heyeti de, “ Görüşmemizin ilimiz adına hayırlı olmasını diler, Sayın Valimize nazik misafirperverliği için teşekkür ediyoruz “dedi. AK parti heyeti daha sonra Bulancak’a geçerek Bulancak Belediye başkanını Recep Yakar’ı ziyaret etti. Ziyarette AK parti milletvekili Cemal Öztürk, Kadir Aydın, il başkanı Kenan Tatlı ile AK parti ilçe başkanı Necati Yıldırım hazır bulundu. Bulancak’ta yapılan yatırımlar ve yeni yapılacak olan projeler hakkında karşılık olarak fikir alışverişi yapıldı. Başkan Yakar, yapılan ziyaret için Ak parti heyetine teşekkür etti. AK parti heyeti de, Giresun ve ilçeleri için her zaman yanındayız, diyerek misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.        
Ramazan bayramı sonrası Giresun’a gelen AK parti Giresun milletvekilleri Giresun’un sorunları ve yapılan yatırımlar ile yeni projeler ile ilgili bir dizi ziyaret yaparak görüş alışverişinde bulundu.

29 Mayıs Cuma günü yapılan ziyaretlerde milletvekilleri önce Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’yla bir araya geldi. Daha sonra ise Bulancak Belediyesini ziyaret eden milletvekilleri başkan Recep Yakar ile de görüştü.

AK parti milletvekilleri Cemal Öztürk, Sabri Öztürk, Kadir Aydın,  Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İl Başkanı Kenan Tatlı, İl Genel Meclisi başkanı Ahmet Şahin, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nı makamında ziyaret ederek,  Giresun’da Kovid-19 sürecinde il genelindeki tedbirler, vakaların sayısı, vatandaşların tedbirlere uyup uymaması, salgında sıkıntı çeken vatandaşlarımızın talepleri, ilimizde devam eden ve yapılması planlanan yatırımların son durumları ve yapılması düşünülen yeni yatırımlar ile projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.  Giresun Valisi Sarıfakıoğulları, “Milletvekillerimiz ve Ak parti il başkanı ve il genel meclisi başkanımızın bu duyarlı düşüncelerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Giresun için ne yapılacaksa birlikte yapacağız. Her türlü talebimizde bizim yanımda oldular. Sorunları birlikte çözerek vatandaşımıza hizmet ediyoruz” dedi. AK parti heyeti de, “ Görüşmemizin ilimiz adına hayırlı olmasını diler, Sayın Valimize nazik misafirperverliği için teşekkür ediyoruz “dedi. AK parti heyeti daha sonra Bulancak’a geçerek Bulancak Belediye başkanını Recep Yakar’ı ziyaret etti. Ziyarette AK parti milletvekili Cemal Öztürk, Kadir Aydın, il başkanı Kenan Tatlı ile AK parti ilçe başkanı Necati Yıldırım hazır bulundu. Bulancak’ta yapılan yatırımlar ve yeni yapılacak olan projeler hakkında karşılık olarak fikir alışverişi yapıldı. Başkan Yakar, yapılan ziyaret için Ak parti heyetine teşekkür etti. AK parti heyeti de, Giresun ve ilçeleri için her zaman yanındayız, diyerek misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.