‘VERİLEN HİZMETLERDE KALİTEYİ İLKE EDİNİN’

GÜNDEM 08.08.2018 - 18:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2592+ kez okundu.
 

‘VERİLEN HİZMETLERDE KALİTEYİ İLKE EDİNİN’

Vali Harun Sarıfakıoğulları, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, kimlik kartı, ehliyet ve pasaport müracaat işlemlerini yerinde inceledi.
8 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerine İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüyle devam eden Vali Sarıfakıoğulları,  İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hasan Kahraman’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.  Kurumdan, randevu alarak başvuruda bulunan vatandaşlara verilen hizmetleri ve yapılan işlemlerini yerinde gözlemleyen Vali Sarıfakıoğulları, işlem sırası bekleyen vatandaşlarla da sohbet ederek, kurum çalışanlarına kolaylıklar diledi.  İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hasan Kahraman, çalışmaları hakkında Vali Sarıfakıoğulları’na verdiği bilgide; Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülmekte iken Nüfus Müdürlüklerine devredilen ve 2 Nisan 2018 tarihi itibariyle Nüfus Müdürlükleri tarafından verilmeye başlanan pasaport ve sürücü belgelerine ilişkin iş ve işlemlerin kesintisiz devam ettiğini söyledi.  Çalışmalar ve karşılaşılan sorunlar hakkında Vali Sarıfakıoğulları’na bilgi aktaran İl Müdürü Kahraman, sürücü belgesi ve pasaport başvuruları dışında kurumun; Doğum, ölüm, evlenme, boşanma, kayıt düzeltme gibi kişisel hal olayları ile yine değiştirme sürecinde olan eski Nüfus Cüzdanlarının, yeni Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı ile değiştirilmesi başvurularına da randevu sistemi ile devam edildiğini bildirdi.   Vali Sarıfakıoğulları, kurumun bu geçiş döneminde; değişim ve gelişime uyum sağlamada hassas davranılarak önceden beri devam eden ve yeni görev alanına giren ter türlü iş ve işlemlerde sıfır hata entegrasyonun sağlanmasının hedeflenerek, yüklenilen sorumluluğunun bilincinde hareket edilmesini, verilen hizmetlerde sürekli kalitenin ilke edinmesini istedi. Hizmet sunumunda en son teknolojinin kullanılmasının da avantajlarına vurgu yapan Vali Sarıfakıoğulları, vatandaşlara; dürüst, adil, güler yüzlü, nazik ve tarafsız bir hizmet sunulması noktasında her türlü tedbirin alınması talimatı verdi.  
Vali Harun Sarıfakıoğulları, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, kimlik kartı, ehliyet ve pasaport müracaat işlemlerini yerinde inceledi.

8 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerine İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüyle devam eden Vali Sarıfakıoğulları,  İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hasan Kahraman’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Kurumdan, randevu alarak başvuruda bulunan vatandaşlara verilen hizmetleri ve yapılan işlemlerini yerinde gözlemleyen Vali Sarıfakıoğulları, işlem sırası bekleyen vatandaşlarla da sohbet ederek, kurum çalışanlarına kolaylıklar diledi. 

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hasan Kahraman, çalışmaları hakkında Vali Sarıfakıoğulları’na verdiği bilgide; Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülmekte iken Nüfus Müdürlüklerine devredilen ve 2 Nisan 2018 tarihi itibariyle Nüfus Müdürlükleri tarafından verilmeye başlanan pasaport ve sürücü belgelerine ilişkin iş ve işlemlerin kesintisiz devam ettiğini söyledi. 

Çalışmalar ve karşılaşılan sorunlar hakkında Vali Sarıfakıoğulları’na bilgi aktaran İl Müdürü Kahraman, sürücü belgesi ve pasaport başvuruları dışında kurumun; Doğum, ölüm, evlenme, boşanma, kayıt düzeltme gibi kişisel hal olayları ile yine değiştirme sürecinde olan eski Nüfus Cüzdanlarının, yeni Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı ile değiştirilmesi başvurularına da randevu sistemi ile devam edildiğini bildirdi.  

Vali Sarıfakıoğulları, kurumun bu geçiş döneminde; değişim ve gelişime uyum sağlamada hassas davranılarak önceden beri devam eden ve yeni görev alanına giren ter türlü iş ve işlemlerde sıfır hata entegrasyonun sağlanmasının hedeflenerek, yüklenilen sorumluluğunun bilincinde hareket edilmesini, verilen hizmetlerde sürekli kalitenin ilke edinmesini istedi.

Hizmet sunumunda en son teknolojinin kullanılmasının da avantajlarına vurgu yapan Vali Sarıfakıoğulları, vatandaşlara; dürüst, adil, güler yüzlü, nazik ve tarafsız bir hizmet sunulması noktasında her türlü tedbirin alınması talimatı verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.