Voleybol da 1.Lig kuraları çekildi

SPOR 10.08.2017 - 14:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3017+ kez okundu.
 

Voleybol da 1.Lig kuraları çekildi

TVF 1. lig voleybol liginin kura çekimi 9 Ağustos Çarşamba günü Ankara'da yapıldı.
1. Lig A ve B grubunda yer alan kulüplerin yöneticileri ve antrenörlerinin de katıldığı kura çekimi ile ligin başlama tarihi, gruplarda yer alacak kulüpler ve lig programı da belli oldu. Giresun'u 1. ligde temsil eden tek takım olan Bulancak Belediye Beton spor erkek takımı B grubunda yer aldı. 14 takımlı B grubunda Bulancak BB sporun grubunda yer alan takımlarda şunlar; Arhavi Bld.- Solhan spor- Palandöken Bld. Hatay BŞ Bld. Payas Bld. 2011- 1920 Kahramanmaraş spor-Genç Kafkars spor-Malatya BŞ Bld.-Akkuş Bld.-Fındıklı spor-Şanlıurfa Haliliye bld.- Niksar bld, Tokat Plevne bld. 30 Eylül 2017 Pazar günü başlayacak olan 1. Voleybol liginde Bulancak BB Spor ilk maçını kendi evinde Tokat Plevne Belediye spor ile yapacak. 
TVF 1. lig voleybol liginin kura çekimi 9 Ağustos Çarşamba günü Ankara'da yapıldı.

1. Lig A ve B grubunda yer alan kulüplerin yöneticileri ve antrenörlerinin de katıldığı kura çekimi ile ligin başlama tarihi, gruplarda yer alacak kulüpler ve lig programı da belli oldu. Giresun'u 1. ligde temsil eden tek takım olan Bulancak Belediye Beton spor erkek takımı B grubunda yer aldı. 14 takımlı B grubunda Bulancak BB sporun grubunda yer alan takımlarda şunlar; Arhavi Bld.- Solhan spor- Palandöken Bld. Hatay BŞ Bld. Payas Bld. 2011- 1920 Kahramanmaraş spor-Genç Kafkars spor-Malatya BŞ Bld.-Akkuş Bld.-Fındıklı spor-Şanlıurfa Haliliye bld.- Niksar bld, Tokat Plevne bld.

30 Eylül 2017 Pazar günü başlayacak olan 1. Voleybol liginde Bulancak BB Spor ilk maçını kendi evinde Tokat Plevne Belediye spor ile yapacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.