YILBAŞI BULANCAK’TA SAKİN VE HUZUR İÇİNDE GEÇTİ

GÜNDEM 01.01.2020 - 17:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4105+ kez okundu.
 

YILBAŞI BULANCAK’TA SAKİN VE HUZUR İÇİNDE GEÇTİ

2019 yılın sonu olan 31 Aralık’ı Salı gününü 1 Ocak 2020 Çarşamba gününe bağlayan yılbaşında Bulancak’ta asayiş berkemaldi.
Yılbaşı akşamı Bulancak sakin ve huzurlu saatler ile yeni yıla merhaba derken, herhangi bir vukuat olmayınca vatandaşlar yılbaşını rahatça kutladı. İlçe genelinde bütün tedbirlerin alındığı ve sabaha kadar Bulancak Emniyet müdürlüğü ekiplerinin görevi boyunca bir vukuat olmadan yılbaşını geçirdiği belirtildi. Bulancak’ta yılbaşı kutlamalarının olduğu mekanlarda, kahvehanelerde, cafelerde denetimler aksamadan yapıldı. Trafikte ve cadde ve sokaklarda emniyet müdürlüğü ekipleri herhangi olaya mahal vermeden gerekli tedbirleri alınca sakin ve huzurlu bir ortam ile Bulancak yeni yıla uyandı. 31 Aralık Salı günü başlayan yılbaşı tedbirleri, 1 Ocak Çarşamba sabahına kadar devam etti. Edindiğimiz bilgilere göre, ilçe genelinde emniyet müdürlüğü müdahale alanlarında ve ilçe jandarma müdahale alanlarında, trafik denetimi, ehliyet, kimlik kontrol, alkol kullanımı, eğlence mekanlarının denetimi, kahvehanelerde denetim başta olmak üzere vatandaşın huzurunu, güvenini sağlayacak şekilde tedbirler alınarak, emniyet müdürlüğü ve ilçe jandarma ekipleri görevini yaparak Bulancak’ta vatandaşlar huzurlu bir şekilde yılbaşı kutlaması yapmıştır. Yılbaşı akşamı ilçe genelinde bu süre içinde herhangi bir olayda çıkmayınca Bulancaklılar da yeni yıla huzur içinde girdi.          
2019 yılın sonu olan 31 Aralık’ı Salı gününü 1 Ocak 2020 Çarşamba gününe bağlayan yılbaşında Bulancak’ta asayiş berkemaldi.

Yılbaşı akşamı Bulancak sakin ve huzurlu saatler ile yeni yıla merhaba derken, herhangi bir vukuat olmayınca vatandaşlar yılbaşını rahatça kutladı. İlçe genelinde bütün tedbirlerin alındığı ve sabaha kadar Bulancak Emniyet müdürlüğü ekiplerinin görevi boyunca bir vukuat olmadan yılbaşını geçirdiği belirtildi.

Bulancak’ta yılbaşı kutlamalarının olduğu mekanlarda, kahvehanelerde, cafelerde denetimler aksamadan yapıldı. Trafikte ve cadde ve sokaklarda emniyet müdürlüğü ekipleri herhangi olaya mahal vermeden gerekli tedbirleri alınca sakin ve huzurlu bir ortam ile Bulancak yeni yıla uyandı.

31 Aralık Salı günü başlayan yılbaşı tedbirleri, 1 Ocak Çarşamba sabahına kadar devam etti. Edindiğimiz bilgilere göre, ilçe genelinde emniyet müdürlüğü müdahale alanlarında ve ilçe jandarma müdahale alanlarında, trafik denetimi, ehliyet, kimlik kontrol, alkol kullanımı, eğlence mekanlarının denetimi, kahvehanelerde denetim başta olmak üzere vatandaşın huzurunu, güvenini sağlayacak şekilde tedbirler alınarak, emniyet müdürlüğü ve ilçe jandarma ekipleri görevini yaparak Bulancak’ta vatandaşlar huzurlu bir şekilde yılbaşı kutlaması yapmıştır. Yılbaşı akşamı ilçe genelinde bu süre içinde herhangi bir olayda çıkmayınca Bulancaklılar da yeni yıla huzur içinde girdi.          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.