YILDIZLAR HALTER’DE DÜNYA ŞAMPİYONU

SPOR 11.03.2019 - 16:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3559+ kez okundu.
 

YILDIZLAR HALTER’DE DÜNYA ŞAMPİYONU

Amerika Las Vegas'ta devam eden Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonası'nda 40 kiloda piste çıkan Milli Sporcu Cansu Bektaş koparmada 54 kilo ile altın,
silkmede 66 kilo ile altın, toplamda ise 120 kiloluk derecesiyle altın madalya kazandı ve Dünya Şampiyonu oldu Giresun Spor tarihine adını altın harflerle yazdıran sporcu ilk kez katıldığı bu büyük organizasyonda Giresun’a ve ülkemize büyük gurur yaşattı. Ayni şampiyonada 49 kilo Erkeklerde Serkan Turan ise Koparmada 6. Silkmede 4. toplamda Dünya 5.cisi olarak Giresun’a ikinci gururu yaşatan isim oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut yaptığı açıklamada, ‘Dünya şampiyonu olan Cansu Bektaş ve Dünya 5.cisi olan Serkan Turan ile sporcularımızın üzerinde çok büyük emeği olan Kurumumuz Halter antrenörü Ömer Has’ı tebrik ederek başarılarının devamını dilerim dedi.  
Amerika Las Vegas'ta devam eden Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonası'nda 40 kiloda piste çıkan Milli Sporcu Cansu Bektaş koparmada 54 kilo ile altın,

silkmede 66 kilo ile altın, toplamda ise 120 kiloluk derecesiyle altın madalya kazandı ve Dünya Şampiyonu oldu

Giresun Spor tarihine adını altın harflerle yazdıran sporcu ilk kez katıldığı bu büyük organizasyonda Giresun’a ve ülkemize büyük gurur yaşattı.

Ayni şampiyonada 49 kilo Erkeklerde Serkan Turan ise Koparmada 6. Silkmede 4. toplamda Dünya 5.cisi olarak Giresun’a ikinci gururu yaşatan isim oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut yaptığı açıklamada, ‘Dünya şampiyonu olan Cansu Bektaş ve Dünya 5.cisi olan Serkan Turan ile sporcularımızın üzerinde çok büyük emeği olan Kurumumuz Halter antrenörü Ömer Has’ı tebrik ederek başarılarının devamını dilerim dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.