YILMAZ, BELEDİYEYİ İŞARET ETTİ

GÜNDEM 27.11.2017 - 15:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3153+ kez okundu.
 

YILMAZ, BELEDİYEYİ İŞARET ETTİ

AK Parti Merkez İlçe Yönetimi Kurulu, Giresun Uygulama Otelinde düzenlediği basın toplantısın da basın mensuplarıyla bir araya geldi.
AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, gündeme dair konuları değerlendirerek, 25 kişiden oluşan merkez ilçe yönetim kurulunun, Giresun’un menfaatleri  doğrultusunda çalışmalarına yön vereceğini söyledi. Başkan Yılmaz, "Sorumluluğumuz büyük, bu sorumluluk idaresinde memleketimize hizmet etmeye çalışacağız. 25 kişiden oluşan bir yönetim kurulumuz var, arkadaşlarımız ile her daim vatandaşlarımızla iç içe olacağız. Biz bu görevlere halkımıza hizmet etmek için geldik. AK Parti olarak önemli hedeflerimizden biride merkez belediyeyi kazanmaktır. Biz belediyede yapılanların takipçisiyiz, belediyede yapılan çalışmalarda doğruları söylediğimiz gibi yanlışları da söyleriz. Bir birimize muhalefet edeceğiz oda Giresun'un menfaatleri içindir. Yakın zamanda belediye başkanımızı ziyaret edip, başlattıkları projelere bakıp takipçisi olacağız" dedi. 'ÇALIŞMAK İSTEYEN İŞSİZ KALMAZ' Başkan Yılmaz öte yandan Müdürü olduğu 2. OSB hakkında da bilgi vererek, "2. Organize Sanayi 480 bin m2 arazi üzerine kurulu, 50 civarında parselimiz bulunmakta, bu alana 50 trilyon kamulaştırma bedeli harcadık. 2018'in sonunda Bulancak Organize Sanayisinin alt yapısı yüzde 100 bitmiş olacak. 2018 in ilk çeyreğinde en az 1000 kişi istihdam sağlanacak. Silah, Çelik,Tekstil gibi bir çok değişik iş kolları var, istihdam hedefi 5000 bin olacak. Çalışmak isteyen hiç kimsenin işsiz kalacağını zannetmiyorum" diye konuştu. 
AK Parti Merkez İlçe Yönetimi Kurulu, Giresun Uygulama Otelinde düzenlediği basın toplantısın da basın mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, gündeme dair konuları değerlendirerek, 25 kişiden oluşan merkez ilçe yönetim kurulunun, Giresun’un menfaatleri  doğrultusunda çalışmalarına yön vereceğini söyledi.

Başkan Yılmaz, "Sorumluluğumuz büyük, bu sorumluluk idaresinde memleketimize hizmet etmeye çalışacağız. 25 kişiden oluşan bir yönetim kurulumuz var, arkadaşlarımız ile her daim vatandaşlarımızla iç içe olacağız. Biz bu görevlere halkımıza hizmet etmek için geldik. AK Parti olarak önemli hedeflerimizden biride merkez belediyeyi kazanmaktır. Biz belediyede yapılanların takipçisiyiz, belediyede yapılan çalışmalarda doğruları söylediğimiz gibi yanlışları da söyleriz. Bir birimize muhalefet edeceğiz oda Giresun'un menfaatleri içindir. Yakın zamanda belediye başkanımızı ziyaret edip, başlattıkları projelere bakıp takipçisi olacağız" dedi.

'ÇALIŞMAK İSTEYEN İŞSİZ KALMAZ'

Başkan Yılmaz öte yandan Müdürü olduğu 2. OSB hakkında da bilgi vererek, "2. Organize Sanayi 480 bin m2 arazi üzerine kurulu, 50 civarında parselimiz bulunmakta, bu alana 50 trilyon kamulaştırma bedeli harcadık. 2018'in sonunda Bulancak Organize Sanayisinin alt yapısı yüzde 100 bitmiş olacak. 2018 in ilk çeyreğinde en az 1000 kişi istihdam sağlanacak. Silah, Çelik,Tekstil gibi bir çok değişik iş kolları var, istihdam hedefi 5000 bin olacak. Çalışmak isteyen hiç kimsenin işsiz kalacağını zannetmiyorum" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.