Ya olacağız, ya öleceğiz

GÜNDEM 22.02.2018 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2347+ kez okundu.
 

Ya olacağız, ya öleceğiz

Ak Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman askerleri, Zeytin Dalı Harekatı Kapsamında Afrin’de büyük bir mücadele veriyor.
O bölgedeki teröristler ordumuz tarafından dağıtılmaya ve yok edilmeye çalışıyor. Ordumuzun orada çok önemli bir mücadele vermektedir. Ama bizler kahraman Mehmetçiklerimize moral anlamında, askerlerimizi davullar, zurnalar, konvoylarla kurbanlar ve dualarla bir şenlik havasında uğurluyoruz" dedi. Başkan Yıldırım, "Ülkemizin birliğine kastetmek isteyen hainlere karşı Millet olarak tek vücut olduk. Allah’ın izni ile, bu operasyon başarıyla neticelenecek.  Ak Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, ‘Tüm vatandaşlarımızın şu hakikati görmelerini istiyorum. Ya olacağız, ya öleceğiz. Ya bu oyunu bozacağız ya da bir asır daha ayağımızda prangalarla yaşayacağız’. İşte bizler bunun mücadelesini veriyoruz şuanda. Ayağımızdaki prangaları söküp atmak için destan yazan kahraman Mehmetçiğimizin her türlü maddi manevi üzerimize düşen neyse yanlarında olacak, bu ülkeyi hiçbir hainin kirli emellerine alet ettirmeyeceğiz" diye konuştu.
Ak Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman askerleri, Zeytin Dalı Harekatı Kapsamında Afrin’de büyük bir mücadele veriyor.

O bölgedeki teröristler ordumuz tarafından dağıtılmaya ve yok edilmeye çalışıyor. Ordumuzun orada çok önemli bir mücadele vermektedir. Ama bizler kahraman Mehmetçiklerimize moral anlamında, askerlerimizi davullar, zurnalar, konvoylarla kurbanlar ve dualarla bir şenlik havasında uğurluyoruz" dedi.

Başkan Yıldırım, "Ülkemizin birliğine kastetmek isteyen hainlere karşı Millet olarak tek vücut olduk. Allah’ın izni ile, bu operasyon başarıyla neticelenecek.  Ak Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, ‘Tüm vatandaşlarımızın şu hakikati görmelerini istiyorum. Ya olacağız, ya öleceğiz. Ya bu oyunu bozacağız ya da bir asır daha ayağımızda prangalarla yaşayacağız’. İşte bizler bunun mücadelesini veriyoruz şuanda. Ayağımızdaki prangaları söküp atmak için destan yazan kahraman Mehmetçiğimizin her türlü maddi manevi üzerimize düşen neyse yanlarında olacak, bu ülkeyi hiçbir hainin kirli emellerine alet ettirmeyeceğiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.